A kormányfő beszédét az M1 élőben közvetít, a műsor 10 órakor kezdődik. A mi időnk címmel tart előadást Orbán Viktor kormányfő szombat délelőtt az erdélyi Tusnádfürdőn, Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke társaságában, a moderátor Németh Zsolt külügyi államtitkár lesz – közölte korábban Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ez az évezred legsunyibb, legocsmányabb beszéde, a magyr nép porig alázása, ostoba hazugságokkal és az EU megalázása ott, ahol a román - erdélyi " hallgatóság " karjelzésre ütemesen tapsol, - néha a tapsgépet is bakapcsolva - ,mint az 50-es években...Néha artikulált hanggal, a szokásos beleröhögéssel cifrázza a beszedet, kivárja a diktátornak járó éljenzést, azoknak a birkáknak, akik mindezt tátott szájjal el is hiszik !!! A multikat letörték azzal, hogy a pofátlanul megszerzett profitot milyen jogon viszik ki , az nekünk ( Fidesz-kormány ) jár ! ...Hatalmas taps !!! Aki meghallgatta , tudja miröl szól !!!
Ha valaki elmulasztotta, meghallgathatja a ww.mr1.kossuth radio.hu/müsorok alatt...
varrólány
Még jó hogy lemaradtam, vagy még bírja szusszal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.