Kesztyű és sapka van a kekszet egy nagy asztal mellett állva kézzel csomagoló asszonyokon, a szájmaszkot hiányolom. Olga Pavlova állítólag azt mondta, azért nem ad munkát romáknak a kekszgyárban, mert a magyarok nem akarnak a cigányok kezéből enni. Engem a "cigány kéz" nem érdekel, ettem már belőle, megmaradtam. Sokkal inkább érdekel, miért nem tesz azért valamit a gyár, hogy ne tüsszögjék és ne köhögjék össze a kekszet a magyarok. Vagy az orosz asszonyság szerint az, hogy cigány származású asszonyok csomagolják a kekszet megfelelő védőruházatban, a szükséges orvosi papírok bemutatása után, az nincs rendben? Az meg, hogy magyar származású asszonyok köhögjék és tüsszögjék össze a kekszet, mert nincs a szájuk előtt maszk, az rendben van? Olga Pavolva orosz, és a Heves megye Gyöngyösi kistérségében található kekszgyár ügyvezető igazgatója. Ruszki kézből nyilván szívesen esznek kekszet a magyarok.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Az meg, hogy magyar származású asszonyok köhögnek és tüsszögnek össze a kekszet, mert nincs a szájuk előtt maszk, az rendben van?"
Az egészségügyi előírásokat betartó üzem dolgozói,mindegy milyen színű,vallású és politikai nézetű emberek közege ,csak egészségesek legyenek,ne legyenek hordozói fertőzésnek,betegségnek !
Fidibus
Az orosz származású hölgy csak megbízott ügyvezető. Lásd: ecegjegyzek.hu! A tulajdonos sokkal közelebb található és színmagyar! Ezt a tüntetést szervező volt alkalmazott is nagyon jól tudja, csak nem mondja!
gabrella
Minden dolgozónak, aki élelmiszeriparban gyárt, fel kellene a szájmaszkot tenni!!
Egyébként tényleg örökké köhögnek a cigányok, gondolom a sok cigi miatt.
Nakimaga
@gabrella: bár nem a köhögésbe halnak bele !:)
Dr plágium
Qrvára nem érdekel ki csomagolja azt a kekszet, ha betartják a gyártási technológiában előírtakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.