A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) korábban felvett kölcsön végtörlesztésére utasította Orbán Viktor miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert. A kormányfő ezt szombaton jelentette be a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban, a székelyföldi Tusnádfürdőn.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Viktorka a románoknak mondott beszédében bizonyitotta, hogy mást tesz, amit mond...most pl. " Utasitottam a gazdasági minisztert, hogy egy összegben fizesse vissza az IMF tartozásunk, méghozzá kamatostul...kirúgtuk Öket, a pénz meg félre van téve...
Aztán kiflicsücsök, kuszafogu selmecygabika rögtön ugy magyarázta, hogy a bukott baloldal miatt van az adósság...hát ennek mindegy mit adnak a szájába, hogy mit kell mondani ???Nem utolsó sorban, mijaf@sz közük van a románoknak a mi belügyeinkhez, és mire fel tapsolnak, mint a rákosi-érában ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@miazavalami: " Akkor mondom érthetőbben. Az hogy te okosabbnak képzeled magad nálam ,..." No akkó félreismertél, ilyesmi eszembe sem jutott.. Ja, magaslabda, persze eszem sincs..:))) Ezennel kérem a ...nem, nem kérem...pááá...
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: A szavam is elállt...
Mit kérsz?
mariaberta
@Csodapók: Kihagytad Tőkés elvtársat.
gabrella
Na tegye fel a kezét aki abban a helyzetben lenne,hogy sok milliárd felett rendelkezhet szabadon és senki nem vonja felelősségre, nem a saját zsebét tömné!!!???
nyanya001
Óránként 8 millió forintot kap az államtól a Közgép
Így kell gazdaggá tenni a haverokat !
www.hir24.hu/belfold/2013/05/28/orankent-8-millio-forintot-kap-az-allamtol-a-kozgep/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.