A „trafiktörvény” alapján 2013. július 1-től kizárólag Nemzeti Dohányboltban árusítható dohánytermék, azonban a meglévő készleteket a többi kiskereskedelmi bolt július 16-ig forgalmazhatta. Ennek megfelelően a dohányosok egyik kedvenc felvevő helyéről, a benzinkutakról is száműzték a dohánytermékeket.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem kell felteni a magyart, ha lelemenyessegrol van szo! (Bar megneznem, ki a tulajdonosa ennek a hatso muintezmenynek, de legalabb a hosszu uton levo autosoknak nem kell nikotinehsegben szenvedniuk...:o))) Ugyes...:o))
hallgatag
@Tootsy: Bár nem lehet nehéz kitalálni, ugyanis Debrecenben van egy benzinkuton, ahol tilos a dohányzás.és mellesleg kósa(dugós) lala a polgármester...Innen tovább már nem kell a magyarázat... a nemzeti benzinkut egyik nemzeti doányboltja...ááááá, nem fidesz közeli nemzet tulajdonos h.vesszöje...a csalán veréshez...
Tootsy
@hallgatag: AAA, mar en is ravasz vagyok am, koltoi volt a kerdes, mert maskepp nem is nyithatott volna ki ez a "bo't",...:o))

Persze, ez egy dohanyost marhara nem erdekel, csak legyen fustolnivaloja,...:o)) Ha dohanyoznek, en is igy vo'ne'k...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.