A Demokratikus Koalíció (DK) képviselője azt követően fordult kérdésével Polt Péterhez, hogy kiderült, a Miniszterelnökség áprilisban tanácsadóként szerződtette Kárpáti György volt vízilabdázót. A többszörös olimpiai bajnok 670 ezer forintért ad tanácsokat telefonon, általában havonta egyszer 10-15 percig. Molnár Csaba írásbeli kérdésében arról érdeklődött, milyen telefonos tanács ér meg az adófizetőknek 670 ezer forintot, ez nem színlelt szerződés-e, amely keretében a kormányfő baráti szívességként juttat valakinek közpénzből apanázst. A politikus arról is érdeklődött a legfőbb ügyésznél, hogy ez nem veti-e fel a hűtlen kezelés megalapozott gyanúját.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
@entero: ,,Tanácsadói más országok miniszterelnökeinek is vannak."

Ebben az országban, ebben a helyzetben ez a mondat a nemtörődömség és a cinizmus csúcsa. Úgy is lehet fogalmazni, hogy ez a mondat hűen kifejezi a fidesz és csatlósai hozzáállását, hiszen a szarkazmus szépen párosul a pofátlansággal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@ranger47: Az én véleményem és tapasztalatom: pártfüggetlen a csibészség - mert az!
sokanvagyunk
@Prof. Dr. Vak Komondor: "Munkakör szerint, tuti!" - Akár megfogadják, akár nem, a felelősség másé. - Az eredményt leírtad, itt tartunk: egy rakás szar.
Szvetlana
Egyetértek Molnár Csabával. Milyen telefonos tanácsadás ér meg 670 ezer forintot? (havonta egyszer, rendszeres díjazással) politikai-gazdasági-pénzügyi-életmód tanácsadási, öltözködési stb, stb, nem akarom fokozni. De nem kell ahhoz túlnagy ész, hogy első ránézésre is látható, hogy kilóg a lóláb. Nem vonom kétségbe a sportoló érdemeit, tekintettel a korára, biztosan sokat tett a sportága népszerűsítéséért. De csak ennyi és nem több. Itt egy személyes elismerésről, vagyis inkább baráti gesztusról van szó semmi egyébbről.
Ez nem irígység, hanem felháborító. Kimondjuk magyarán, a király meztelen.!!!
Melyik a király? Aki adja, vagy aki kapja? A miniszterelnök feljogosítja magát, hogy a közpénzből baráti gesztust gyakoroljon.
kkalman
Kiflicsücsök Gabika a jelenlegi kormány tanácsadóiról is hablatyolhatna nap, mint nap, hogy mennyi pénzt dobnak ki az ablakon.
Igaz, ez nem okozna neki olyan különleges orgazmust, mint a Gyurcsány-Bajnai kormány emlegetése.
entero
@sokanvagyunk: Tény, nekem sem kell tanácsadó. mert én mondom meg, mit és hogyan kell csinálni. Viszont teljesen más egy ország, és egy gyár vezetése.
bakegya
@Csodapók:-telefonos vérfrissítés,6-700 -ért.Ez a pali tudhat valamit!Jobbik eset ha csak" ki-és át úszótréning".Orbáni szerénységgel!-jól mondod Akiről tudták hogy átugorhatatlan,már 2000-tájékán tájidegenné nyilvánították-meg is kényszerültük lépni azt amitől addig óckodtunk,a saját lábunkra álltunk!-akár itthon akár külhonban.Aztán most mi a verkli-hát kérem miez ha nem káosz igen drágán,ugyanis e mögött értelmi képességeik magaslatán ugyancsak emberek vannak,mint tapasznyalhatjuk sokan és egyre többen,nem egészen sima agytekervénnyel is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.