A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) 2008-ban felvett hitel nagyon sokba került a magyar családoknak: a nyugdíjasoknak egyhavi nyugdíjukba, a pedagógusoknak és a köztisztviselőknek pedig egyhavi bérükbe. Kocsis Máté ezt arra válaszul mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon újságírók előtt propagandaakciónak nevezte az IMF-hitel idő előtti visszafizetését. A Fidesz kommunikációs igazgatója a volt kormányfő szavaira reagálva azt mondta: Bajnai Gordon gazdasági tárcavezetőként és miniszterelnökként is szolgai módon végrehajtotta az IMF kéréseit. Egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért vettek el, adókat és rezsit emeltek, csökkentették a családtámogatásokat és a táppénz mértékét, elvették a hároméves gyest, sok ezer családtól elvették a családi pótlékot, és leépítették a gázártámogatást - sorolta Kocsis Máté, hozzátéve, hogy "ezért nagyon drága az IMF-hitel".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Kis idomított KÖCSÖG , a melegek ,,férfiasabbak, mint ez a pénisz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ja, mert a 13. havi akármik kifizetése az kifejezetten óccsó. Akik valóban összedobják azt a pénzt, azok meg örüljenek, ha csimbókszőrös lópikulát kapnak a 13. hónapban. Mátéka, ha az év 12 hónapja a problem, nyugodtan járkálj "I love D209, but I hate Goosy" feliratú pólóban.
Brother Louie
Hol van Selmeczi Gabriella? Péntekre elfogyott a lendület vagy kiszáradt a torka?
nemkati
@csikknorisz: Mennyi egy havi nyugdíj? Úgy értem az összes nyugdíjkifizetés együtt egy hónapban? Tudod? Vagy tudja valaki?
nyanya001
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ...

Olvasd el a Szanyi levelét
te szerencsétlen ! A 3 év alatt semmit nem tudtok felmutatni
csak a lenyúlásokat, meg a hazugságözönt !
Brother Louie
@nemkati: Januárban mikor felvetették ismét a 13-ik havi nyugdij folyósítását akkor 280 - 300 milliárd forintról beszéltek.

Körülbelül.
nemkati
@Brother Louie: Tehát a nyugdíjasok havonta 280-300 milliárdba kerülnek? Akkor a lenyúlt 3000 milliárd nem tartott volna ki egy évig - persze ez csak egy kis része lett volna a nyugdíjaknak, nem is mindenkinek volt, és évekig tartóan, bár ugye ez az összeg közben emelkedett is volna.

Én korábban azt képzeltem, hogy a magánnyugdíjpénztári befizetések évente kicsit emelkedtek volna, miközben ugyanennyivel csökkentek volna az állami nyugdíjbefizetések, egészen addig, amíg el nem ér a magánnyugdíj befizetés egy bizonyos %-ot, persze nem a 100-at, de a sok okos kiszámolhatta volna, hogy milyen arány a legjobb - na nem a Fidesznek, vagy bármilyen kormánynak, hanem elsősorban a nyugdíjasoknak, másodsorban (!) a költségvetésnek. Hát ez most nem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.