Azt kifogásoltuk, hogy a kormány látszattárgyalásokat próbál tök illetéktelen népekkel kezdeményezni a devizahitelekről – jelentette ki Szanyi Tibor az ATV Start-ban Varga Mihály és a CÖF egyeztetése kapcsán. „Mit fog csinálni a békemenet? Legyalogolja a devizahiteleket?” – tette fel a kérdést Szanyi, aki szerint az lenne a jó, ha a svájci bank biztosítaná a kellő mennyiségű készpénzellátást. A békemenet kapcsán az MSZP politikusa kijelentette: abban vannak ötezer forintos napidíjasok is. Szerinte a kormány csupán „megpróbálja demonstrálni, mekkora hatással van a népekre”. Ennek kapcsán Szanyi kifejtette: „Ceaușescu sem csinált különb dolgokat, mint Orbán Viktor”. Szanyi úgy vélte, „nem Ócsát kellett volna építeni”, helyette millió más megoldás mellett dönthetett volna a kormány.„A mi megoldóképletünknek az igazságosság van a központjában” – jelentette ki Szanyi, aki szerint a Fidesz csak azokat mentette meg, „akik elő tudták rántani a tartozásukat zsebből”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
most nincs idom elolvasni az egèsz cikkett, de ha a Ceausec-hoz hasonlitotta viktort, akkor igaza is van, de èn ezt màr megirtam 1 hònappal ezelot, lehet, hogy Szanyi olvasta a forumokat? remèlem, igy legalàbb tudja, hogy mi a vèlemènyunk errol a moslèk bandàròl.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@dömdödöm: Szanyi kissé faragatlannak tűnik az olyan úrifiúk között,
mint olajszőkepintérsanya vagy lézerannyitisérjános, de valahogy az
ő igazsága közelebb áll az emberséghez. Köszi! A labradorra mi is tippeltünk...:-)
Egyébként megfogta velünk az Isten lábát a nyavalyás, jól érezte, hol kell sündörögnie! :)
dömdödöm
@Csodapók: Nagyon okosak ezek az állatok , nekem van egy macskám aki szintén nagyon ráérzett kölök korában merre kell sündörögni :)
Csodapók
@dömdödöm: Bütyök, gyermekkorom macskája egy csoda volt...
..de Orbán Viktor tényleg kezd átmenni Csauseszkuba..(direkt írtam így,
mert idegesít, milyen sokan mondják csaucseszkunak.
Csodapók
@Pálinkafőző Rézüst: Nálad a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.