„Miért éppen akkor, 2008-ban és 2009-ben, a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején történtek a gyilkosságok, és azok kinek álltak érdekében?" - kérdezi a Fidesz szóvivője. "Az elítéltek mellett kik lehetnek még azok az elkövetők, akik most megúszták, akik neve végig rejtve maradt?”. Igazi sugalmazó kérdések, melyek önmagukban is csak nyílt vád, akár a bérgyilkosság vádjának, határán mozognak. Ha ugyanis a Fidesz, immár hagyományos fóbiáitól eltekintünk, akkor is egyfajta felbujtásra utal Zsigó Róbert.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Akkor én is megkérdezném tőled, te nyálas kötsög, hogy annak idején kinek állt érdekében zavargásokat kelteni? Elég, ha annyit mondok, hogy 2006 ősze? Amikor a cezaromán vezérkéd akart puccsot csinálni, mert a hagyományos puncs már nem ízlett neki.
világlátó
Hogy lehet, hogy nem sül ki a szeme a szégyentől mindazoknak, akik az elébük tolt papírokról képesek mindent beleolvasni az ország szemébe. Egyesek mindezt olyan empátiával képesek megtenni, szinte átszellemült, csillogó tekintettel. Hogy tudták ezeket az embereket ennyire átformálni, megigézni? Persze tudok, hallok ezekről, a közeli ismerőseiktől,de ami sok az sok. Minden aljas " földalatti munka " az elmúltnyolcévalatt forrása, indítéka, - jól látszik, már akinek van szeme - honnan ered. Az akkor regnáló kormányok legfeljebb pancserek, korruptak, ostobák , mondjuk ki hülyék voltak mindezt nem csírájában megfojtani, egyidejüleg ország világ előtt leleplezni. Még hogy nem voltak felkészülve ekkora aljasságra? A titkosszolgálatok kontár munkája valóban megérdemli a kirugást, mert nem az aljasságokra koncentráltak. A szocialista kormányok és koaliciós partnereik, - lássuk be, nem tudták kézben tartani a kormányzást, ezt látva az ellenzékükmegtehette mindazt amit most ráadásul azok nyakába varr és miután éjjel nappal mondják mindahányan, a mi népünk ezt be is veszi.
vukkocska
@világlátó: jól világítasz.Azért amit másként gondolok: a "mi népünk beveszi", írod. Szerencsére azért ez nem így van, legalábbis remélem, meg a propelleres hozzászólások is azt mutatják. 2010 óta jelentősen megnőtt a büncselekmények száma. A gyilkosságokról nem is beszélve. Ez az, amikor a fagyi visszanyal. Persze, nem volt kétségem, hogy az ország jelenlegi helyzetéről, akár gazdasági, akár kriminalisztikai szempontból az Orbán kormány a felelős. Ilyen gátlástalan, gerinctelen vezetése még nem volt hazánknak, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.