Az összeg az ötszöröse annak, mint amit összes dolgozója tavaly egész évben fizetésként kapott. 800 millió forint osztalékot fizetett Mészáros Lőrincnek a saját és a felesége tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft. a 2012. évre – áll a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján közzétett beszámolóban. Ezt az áprilisi felcsúti taggyűlésen a feleségével szavazták meg. Az április 30-i tag­gyűlési jegyzőkönyvben az áll, hogy „Mészárosné Kelemen Beatrix a saját döntése alapján a mai nappal lemond a 2012. évi osztalékról Mészáros Lőrinc javára”. A korábban gázszerelésből élő polgármester cége 2010 óta több mint ötszörösére növelte a forgalmát: 853 millióról 4,6 milliárd forintra emelkedett a nettó árbevétele. A vállalkozás 225 főt foglalkoztat. Bérköltsége az osztalék egyötödét, 157 millió forintot tett ki tavaly, ami mintegy 137 fős átlagos állományi létszámot jelent minimálbéren.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@bubu1 : Hát ennyire gusztustalan, beképzelt vadbarom romát még az életben nem láttam...betanult szöveget mond el., mindegy mit kérdez a riporternö...semmi gerinc, semmi emberi tartás nincs benne, a fajtáját nem tagadja meg...hogy lehet egy ilyen rendszerben ilyen riportot leadni??? Mocskos világot élünk, Ö " leszarja " hogy ki mit mond, mi meg Öt szarjuk le nagy kupaccal !!!Ujgazdag milliomos ROMA !!!
Költse a " vagyonát " orvosra,gyógyszerre, meg az intenziv osztály növéreire...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Jó helyen született és jól benyalta magát! Ennyi!
Tekla
Szerintem egy jó jogász simán tudná bizonyítani ,hogy a minimál béren dolgoztatott emberekről lenyúzott millcsik a tisztességtelen haszon szerzés hozadékai. Mint olyan ,alapos ok ,egy kis cigányokkal jól telepakolt börtön látogatásra,hogy összenőhessen ,ami össze tartozik!
human
2010 óta több mint ötszörösére növelte a forgalmát. Mindezt a gazdasági válság közepén. Rendkívüli tehetség és Orbán tesz róla, hogy egyre több ilyen legyen az országban.
Egyébként így első ránézésre egy fillért nem bíznék erre a Mészáros Lőrincre. Nem szimpatikus az ürge.
hallgatag
Hofi szerint:
Szopok-nyalok- gombot varrok...
hát IGY lehet egy polgármester milliomos...!!!
Gyuri Géderről
Tetszik az ország népének. Mert ha nem tetszene már rég tettek volna ellene. Én miért nem teszek? Mert senki sem áll mellém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.