Igazán fejedelmi ajándékkal lepte meg libanoni vendéglátóját Orbán Viktor. Mint a Blikk megtudta, az idei év legdrágább összeállítását, herendi porcelánokat vitt magával február végi libanoni útjára a miniszterelnök, ezért szerepel az összességében 18,5 millióba került látogatás költségei között egy 1 millió 388 ezer forintos ajándékozási tétel. A kérdéses látogatáskor a magyar delegáció a libanoni köztársasági elnöknek egy 60 centis herendi padlóvázát és hat palack tokaji aszút ajándékozott fadobozban. A parlament elnöke ugyancsak egy vázát kapott, a miniszterelnök pedig egy hatszemélyes teáskészletet és két színezett metszetet Libanonról – tudta meg a Blikk a Kormányzati Információs Központtól. De ajándékot kaptak „a program lebonyolításában közreműködő személyek" is: összesen tíz Rubik-kockát, tíz porcelánrózsát, öt herendi bonbonniere-t és 36 palack vörösbort – a protokoll szabályai szerint mindent díszcsomagolásban.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Kedves eddigi hozzászólók!
, mire mennétek a magatok saját pénzével, lóvéjával, adóforintjával? Megmondom: Semmire.
pacsni
@scandináv: az talàn tuti, hogy a sajàt pènzèt nem kolti ajàndèkokra. nekem ugynèzki
mind ha viki olyan kapzsigyerek lenne! teszerinted nem?
Csodapók
Ezen túl sokat rugózni nincs értelme, mert
amióta világ a világ a nemzetközi protokoll
része az ajándékozgatás oda-vissza.
tivoli
@Csodapók: És pontosan számon tartva, nehogy alá-, vagy túlajándékozzon. Ezek a dolgok körbe-körbe mennek, nem saját zsebből és nem saját zsebbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.