Szebeni Istvánt nagyon megviselte, hogy a köztévé híradójából távoznia kellett az ominózus káromkodós bejátszás után. A híradós a kirúgás után az ideiglenes árvízi híradót vezette egy másik csatornán, ám annak a munkának is búcsút kellett mondania az árvíz levonulása után. A műsorvezető azóta munkanélküliként éli az életét és csak reménykedik, hogy hamarosan eszébe jut valakinek, és ismét elhelyezkedhet a szakmájában. Addig is az utolsó tartalékait éli fel.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Tudod hányan vannak még rajtad kívül Pistikám! ? ? meg akinek ételre sincs nem hogy benzinre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Sede: Hogy hogy osztotta be a fizuját, nem a mi dolgunk. De az igen, hogy nap-mint nap tolta a nagyképű okosságot a képünkbe. Igaz, megmondták neki, hogy mit mondjon, de akkor ne nekünk sopánkodjon, hanem a munkaadóit győzze meg nyomorúságáról.
Sede
@tivoli: ha úgy érzi, hogy az a közvéleményre tartozik, hogy most nincs pénze, akkor igenis jogos a kérdés: miért nem tartalékolt, amikor bőven volt miből?
Január
Minden rosszban van valami jó, legalább megtudta, hogy kik is a barátai... és kik, nem.
tivoli
@Sede: Ha eddig volt képünk hallgatni őt a tv-ben, akkor most dobjuk már össze neki a kis rezsire valót, vagy mit.
Én adnék neki munkát, de nincs tv stúdióm. :(
tivoli
@Január: Mire ment vele? Egy illúzióval kevesebb.
craven
Van megtakarításod? akkor pofa be! a legtöbb ember nemhogy megtakarítani,megélni nem tud a fizetéséből! ! Üdv a való világban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.