Nyolc nap a távol keleten 1,2 millió forintba kerül az államnak, két nap Amerikában 1,7 millió forintba - így utaznak a miniszterek. Nyolc napot töltött Szingapúrban, illetve Vietnamban Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter csak azért, hogy a két nagykövetünkkel egyeztessen - mindezt potom 1,2 millió forintért.. Balog Zoltán összesen 32 napot töltött külföldön 3,4 millió forintért, ebből kétszer is járt a Távol-Keleten, ezzel a miniszterek között a középmezőnyben helyezkedik el. Varga Mihály csak márciustól vette nyakába a világot, 16 napot töltött külföldön, amire 4,5 millió forintot költött. A miniszter amerikai kétnapos utazása volt a legdrágább, 1,7 millióba került.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Más meg a buszbérletet sem tudja megvenni.
ranger47
Hja kérem!!Az ország éhen döglik ezek meg kéjutazgatnak közpénzen!!
ranger47
@coyote3: Na neee! Akkor hogy herdálhatná el az elrabolt vagyonokat?
lópicigáspár
@ranger47: Na várjál! Amit elrabol, azt félreteszi valami svájci bankszámlára, ezt a még el nem lopott pénzből finanszírozzák! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.