Szóváltás alakult ki, majd a jegy nélkül utazó nőt megütötte az ellenőr. A nő visszaütött - írta a Dehir.hu.

A vitatkozás odáig fajult a jegy nélkül utazó nő és az ellenőr között, hogy utóbbi megütötte az asszonyt, aki viszonozta a dolgot. A rendőrök kiérkezésekor csak a sértett volt a helyszínen.

A Dehir.hu azt írja, hogy a rendőrök később a munkahelyéről állították elő a kapitányságra. Sz. István mikepércsi lakos ellen - szabadlábon hagyása mellett - bántalmazás közfeladatot ellátó személy eljárásában bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
@darwin: de ha nadràgjàba rugott volna a no akkor az ellenor is ott vàrta volna a rendoroket! szerinted nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Másik: èn egyettèrtek veled, de legtobb ellenor kihasznàlja az alkalmat, ès ok se nagyon vigyàznak a szàjukra. Sot! provokàlnak is, de arra nemgondolnak, hogy azèrt nem vettek jegyett, mert talàn munkanèlkuliek, vag az a 320 Ft az valahova màs helyre kellett kolteniuk. Arra nemgondol az ellenor, hogy ok is kerulhetnek ilyen szituaciòba. ok nem bocsàjtanak, de viki se, ha kell akkor megbosszuljàk valamilyen modon.
vakvillám
@aborisz: Pontosítsunk,a pénz számolva--az asszony verve?!
Másik
@pacsni: @pacsni: Autóm nem lévén 38 éve tömegközlekedek. Ennyi idő alatt igen sok ellenőrzést láttam.
Mind úgy kezdődik, hogy az ellenőr köszön és kéri a jegyet bérletet. Ha megcsíp valakit, halkan diszkréten kezdi el a hivatalos eljárást.
Ha valaki nem kötözködik, hanem beismeri a simlijét, úgy esnek át a dolgon, hogy észre se venni.
Csak a fülönfogottak ilyenkor elkezdenek óbégatni, hogy megnyerjék a tömeg szimpátiáját. Ott helyben akarnak csatát nyerni, holott be lehet menni a központba panaszt tenni. Persze ha nincs semmi a kezében, akkor nem tudom mire fel a cirkusz.

A rosszul vagy többször lyukasztott jegy más kategória. Azon lehet vitatkozni.
Nálunk 1 rossz modorú ellenőr volt, de nem sokáig, mert menesztették.

Én is voltam olyan anyagi körülmények közt, hogy nem telt bérletre. Abban a hónapban napi 8 km-t gyalogoltam. Megjegyzem a falusi kolléganőmnek ez napi rutin. 5 km-re lakik az állomástól, és nincs busz. De sok helyen a helyközi buszig gyalogolnak ennyit az emberek. Csak mi városiak kényeskedünk, ha két megállónyit gyalogolni kell.
Kérjen kölcsön bringát, vagy keljen fel korábban. Tudom sz@r dolog, de ha tényleg rászoruló, sem a vitatkozás, a kötekedés a megfelelő. Egyébként azt még nem hallottam, hogy valaki azt mondta volna; igen blicceltem, mert nem telik jegyre.
pacsni
@Másik: igen! igazad van, az èn bàttyàm is 5 km gyalogol mire el èr az àllomàshoz,(foleg ha szakad az eso) hogy bemenjen Pestre dolgozni vonattal. Mindenesetre èn is szègyelnèk felszàlni jegynèlkul, de ennyi pènzt amit beszednek a jegyek utàn, lehetne egy rossz ocska buszt is beàllitani, hogy az ember ne gyalogoljon 5km-t mire elèr az àllomàsra, kevesebbett kellene lopni a BKV-nak ès akkor telne egy rossz buszra videken is. En nem akarom az ellenoroket bàntani, de azèrt sokszor megèrdemlik, hogy egy kicsit helyre legyenek igazitva az utazòktòl. Mikor felakarok szàllni a metròra mèg nemèrtem a lyukasztòhoz ès màr ràmszàllnak az ellenorok (vannak vagy 4-en) ès kikapjàk a kezembol a jegyett, hogy majd ok kezelik. Sokszor èn is oda szoloknekik, mert ki kènyszeritik. A foldalattinàl, mèg alig èrtem le a lèpcson màr ott àllnak 2-en ès kèrik a jegyet.
pacsni
@craven: ezekszerint az ellonor nem kutyabaràt.
Másik
@pacsni: Igen, a lopások, a gondatlan gazdálkodás és főleg a vezetői juttatások irritálnak engem is. Veszteséges, államilag is támogatott cégnél nincs helye prémiumnak egyebeknek, amíg a cég nem nullszaldós.

Nálunk nincs földalatti, alagutat is úgy kellett építeni, hogy legyen valamink :)) , de azért én is nyűgös lennék, hogy gyámkodnak felettem. Ki tudja mindenki lukasztani a jegyét egyedül is, azt ellenőrizze, megtörtént-e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.