Egymást okolja a devizahitelesek bajaiért a Fidesz és MSZP.„A Gyurcsány-Bajnai kormány tudatosan hagyta, hogy a magyar családok devizában adósodjanak el” – vélekedett Zsigó Róbert, aki szerint nem igaz, hogy az első Orbán-kormány idején lett népszerű a devizahitel. 2002 után a Fidesz lakástámogatási rendszerének felszámolásával éppenhogy az MSZP fordította az embereket a devizahitelek felé – fogalmazott szóvivő, kissé belebonyolódva a mondatba. Az MSZP szóvivője azonban másképp emlékszik. Török Zsolt szerint 2010-es kormányváltás után szállt el az árfolyam, ami miatt brutálisan megnőttek a törlesztőrészletek. A szóvivő azt mondta: aki kormányváltás előtt még havi 40 ezret törlesztett, annak most már 60 ezres részleteket kell fizetnie.„36 hónapos kormányzás alatt 720 ezres többletet kellett megfizetnie Orbán Viktor, Kósa Lajos és Szijjártó Péter és a többi fideszes gazember miatt a devizahitelesnek. Ezek a tények” – vélekedett az MSZP-s szóvivő.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ez most már szánalmas, az MSZP-nek nem kellene ebbe belemenni, hova fejlődik ez a gyűlölet??
@Nakimaga: Igazad van.
Nakimaga
Minden párt ,busás haszon reményében részt vett a devizahitelek elhintésében,ezért egyformán felelősek Magyarország eladósodásáért !
JAJMÁR
Ez most már szánalmas, az MSZP-nek nem kellene ebbe belemenni, hova fejlődik ez a gyűlölet??
@Nakimaga: Igazad van.
ranger47
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@JAJMÁR: A választásokig itt még vér fog folyni. A Fidesz természetesen meg akarja nyerni, az MSZP pedig még mindig nem heverte ki a hatalmas vereséget. Lesz itt még nagyobb cirkusz több is.
JAJMÁR
@ranger47: A devizahitelezésben mindegyik hibás, mindegyik vezető, bankár, aki ezt előmozdította, vagy nem akadályozta.
Ma az jön ki jobban, aki megtalálja a jó megoldást, minél előbb, és meg is csinálja. Az MSZP sem hajtja a mielőbbi rendezést, csak hárít és a másikra mutogat. Itt nem a bajbajutott emberek ügyének rendezése a fontos, csak az egymás sározása. Ez a szánalmas.
dzurinda
A normális emberek, akiknek elege van mind a kettő szerveződésből, és nem akarnak sem a Jobbikra, sem az LMP-re szavazni, kire szavazzanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.