A túlzottdeficit-eljárás megszüntetésével kapcsolatos kormányzati sikerpropaganda sem olcsó. Hirdetésekre közel 157 milliót, a miniszterelnök levelére pedig 755 milliót költött a kabinet az államkasszából - írja az Átlátszó.

A "Sikerült! Magyarország győzött" feliratú újsághirdetések megjelenése után azonnal közadatigényléssel fordult a lap a Miniszterelnökséghez, a kampány pontos tartalma és költségei iránt érdeklődve. A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint ezeken a felületeken jelentek meg hirdetések:

- sajtó (Metropol, Népszabadság, Blikk, Népszava, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Napi Gazdaság, Story, TvRHét, Kiskegyed, Nők Lapja, Heti Válasz, Magyar Demokrata)

- televízió (TV2, HírTV, ATV)

- rádió (ClassFM, regionális rádiók, Kossuth rádió, Petőfi rádió, Lánchíd rádió, Inforádió, Music FM)
A folyamatban lévő reklámkampányra tekintettel csak a hirdetésekre rendelkezésre álló keretösszeget kapták meg, ennek összege 156.840.000 forint, ami a kreatív költségeket is tartalmazza.

A Ténytár kiderítette, hogy a miniszterelnöki levél előállításának és szállításának költségének fedezésére bruttó 31.118.175 Ft-ot ad át a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak, és a miniszterelnöki levelek megszemélyesítésével, küldemény összeállításával, borítékok előállításával kapcsolatos feladatokra vonatkozóan bruttó 724.623.750 Ft-ot csoportosít át a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumon keresztül a KEK KH részére.

Részletek az ATV.hu oldalán >>>

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Köszönöm Orbán Úr! Levelét éppen ma kaptuk meg négy külön névre szóló borítékban. Nagy öröm ez nekünk, hogy ilyen fontos hírt egyenként megosztott a családdal, és mivel ez már a villámgyors fellendülést is meghozza számunkra, remélem négytagú családunk két munkanélkülijének is lesz végre legalább egy minimálbéres állása ezen óriási eredmények hatására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@qxy: csodálkozni fogsz,mindenki akinek kedves a saját élete is és nem szeretné egy ilyan szarházi klasszikus hazudozó"virtuális" militalizátor agymenései miatt örökre füstbe menni a saját és gyermekei életkilátásait!
bakegya
@dr. prédikátor: @Naki: @gibgab: @világlátó: @Dr. Felipe: @dömdödöm: @Pálinkafőző Rézüst: @excep: @dr lóherre: @deviance: olyan ez a fityisz kurmány mint a "háztartási munka"-CSAK TÚL LEGYÜNK RAJTA-
Azzal a különbséggel hogy ezeknek a munkához semmi közük,mert előbb függetlenítették magukat attól mint ahogy világra hozta őket az a jó anyjuk.
Az út szélén kell hagyni őket pereputtyostul egy szál gatyában."Kár minden csepp benzinért,mert azt is kizárólag maguknak tankolják maholnap!!!-"
ranger47
@Halszem: Érdekes,én nem is kaptam klotyóparírt! No,nem mintha annyira hiányozna!!
ranger47
250 nap alatt még visszakerül az ország a túlzottba!!
szablyafűrész
@Csizmás Kond: A közpénz egyértelmű, racionális fogalmat takar !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.