– Ad még tanácsokat Orbán Viktornak, úgy mint 1998 és 2002 között?– Beszélgetek vele. Nem szorul különösebben az én tanácsaimra. Ha valami eszembe jut gondolatként, amit hasznosnak érzek, azt meg szoktam mondani neki, meg szoktam vele beszélni.– Mi volt az legfontosabb gondolat, tanács, amit mostanában adott a kormányfőnek?– Nem a tanácsot adó dolga, hogy kibeszélje a négyszemközti társalgáson elhangzottakat. – Közeleg a választás. Mi a véleménye a kormány által nyújtott teljesítményről, jól tudva azt, hogy ön jobboldali elkötelezettségű ember?– A lényeg: egy romlásnak indult országot stabilizálni kellett, és ez – úgy tűnik – megtörtént. Nos, bizonyos olyan egyéb folyamatok esetében, amelyek nem csak a belviszonyoktól függenek, hanem ez európai vagy a világhelyzettől – ilyen mondjuk a gazdasági növekedés – már nem mondható el ugyanez. Ennek következtében a magyar közvéleménynek tudomásul kell vennie, hogy ha nincs növekedés, akkor nem lehet olyasféle ábrándokba ringatnia magát,...

Forrás: feol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Neked bizonyára az lenne, hóbagoly!! Kiesnél a pikszisből!!!És lehet 47 ezerből kellene megélned!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Szerencsére halnak ki szaporán a múlt "sötét árnyai". Egyre kisebb a valószínűsége a koporsó-forradalmaknak. :)
tivoli
@marlin: ma, 08:07
Jól megmondta Bródy Jancsi valóban. S ha más énekelné ezt a dalt és más lenne a háttérvidi, akkor is igaz lenne.
Mert ezek ugyanazok, csak felváltva birtokolják a hatalmat, hol jobb, hol bal lábbal lépnek egyszerre. Az alattvalók nyakára.
ranger47
Miről pampog itt ez a nyavalyás bohóc?Mert neki rosszabb lesz a sorsa,az biztos! De 8 millió embernek jobb,és csak ez számít!!
kukac50
@tivoli: Te milyen aranyos tudsz lenni!
marlin
Most szóltak, hogy "nézzek be" egyesek már megint a "tetején" úsznak!!
Ti. semmi olyat nem írtam ami nem lenne igaz azokra, akik minden rendszerben megtalálják a számukra megfelelő popsit!!
Ugyanakkor azt látom, hogy egyeseknek simán lehet sértegetni embereket ilyen megjegyzésekkel, " csak ugye vannak, akik nem képesek többre... "
Csaknem az a baj, hogy nem mindenki szerezte meg és árulta ki a "mások tudását"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.