– Ad még tanácsokat Orbán Viktornak, úgy mint 1998 és 2002 között?– Beszélgetek vele. Nem szorul különösebben az én tanácsaimra. Ha valami eszembe jut gondolatként, amit hasznosnak érzek, azt meg szoktam mondani neki, meg szoktam vele beszélni.– Mi volt az legfontosabb gondolat, tanács, amit mostanában adott a kormányfőnek?– Nem a tanácsot adó dolga, hogy kibeszélje a négyszemközti társalgáson elhangzottakat. – Közeleg a választás. Mi a véleménye a kormány által nyújtott teljesítményről, jól tudva azt, hogy ön jobboldali elkötelezettségű ember?– A lényeg: egy romlásnak indult országot stabilizálni kellett, és ez – úgy tűnik – megtörtént. Nos, bizonyos olyan egyéb folyamatok esetében, amelyek nem csak a belviszonyoktól függenek, hanem ez európai vagy a világhelyzettől – ilyen mondjuk a gazdasági növekedés – már nem mondható el ugyanez. Ennek következtében a magyar közvéleménynek tudomásul kell vennie, hogy ha nincs növekedés, akkor nem lehet olyasféle ábrándokba ringatnia magát,...

Forrás: feol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Neked bizonyára az lenne, hóbagoly!! Kiesnél a pikszisből!!!És lehet 47 ezerből kellene megélned!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Valami ilyesmi a jellemtelen jellemesség hordaléka.
Nakimaga
"Boross Péter: önsorsrontó állapot lenne, ha kormányváltásra kerülne sor"
--félted a jelenlegi biztos helyed,Péter ?
dr. prédikátor
Neked bizonyára az lenne, hóbagoly!! Kiesnél a pikszisből!!!És lehet 47 ezerből kellene megélned!!!
pacsni
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Igen a fijjuk minél vénebbek annál többet talicskáznak ki az államkasszából,annál több szamársággal irnak ki nemzettudatos meghamisított pályázatokat személyre szólóan,és hát kell,kell-és keell az anyánk kínját enni-inni hiteltelen kezek által elénkdobva az alamizsnátokat.A nagynemzeti hála és a nagyharang essen a szociális grófjaidra...az önsorsrontó sajnálatodról sikerült meggyőzni...
gibgab
Ma a kormány és politikája csak attól nemzeti, hogy mindenre ráaggatja a nemzeti jelzőt. Ezzel a mázzal akarja félrevezetni az embereket, miközben jól átveri és kifosztja nemzetét. Mitől rosszabb az a baloldal, amelyik hazájáért, nemzetéért aggódik? Boross úr zsigerből utasítja el a baloldalt, józan megítélésre már nem képes.
kukac50
Ha nem kerül kormányváltásra sor,akkor közmunkásként megalázó ÉH bérért dolgozhat az ország háromnegyed része.
A Fidesz csak 100-200 ezer embert tart fontosnak a többit nagy ívben leszarja.
Mind a 9.millió 600 ezer embert figyelembe kellene venni,termelő munkát biztosítani és a megélhetéshez elegendő pénzért dolgoztatni Őket. Az egyedül álló minimál nyugdíjasoknak is a megélhetéshez elegendő nyugdíjat megítélni a mai emelt árakhoz viszonyítva.
Szvetlana
Ostoba, tudálékos vénember. Nem hiszem, hogy a baloldali kormányok idején bárminő veszteség érte.
tivoli
@kukac50: Ne kukacoskodj már annyit. Keress magadnak almát, szilvát, rágd azt.
tivoli
Péter bácsi szingliadót is akart az új alaptörvénybe.
marlin
"Safranek: Jelentés a keresett személyről, uram. Cincinatus több száz éve halott, történelmi alak, akit miután visszavonult a közéletből, az eke mellől hívtak vissza a szenátusba. Mint az közismert."
Jövőre pedig "visszamehet ugrálni a balettbe"!! :))
dömdödöm
Ez a Boros szöveg több pontban hibás és egy szűk jobboldali látókörre utal :-((((((((((((
1, Az ellenzéknek az a dolga hogy bírálja a kormányzást egyfajta ellensúlyként legyen az akár 2/3-os is .
2, Az mszp-nek és az Együtt PM szövetségnek van programja .
3, Az ország kevésbé lett stabilizálva mint amennyi idő volt rá , meg lehet nézni milyen áron és módon stabilizálták ! Ez a politika középtávon nem megoldás az ország problémáira és sulyosan rontja a nemzetközi kapcsolatokat és elrettenti a befektetőket ez által valós munkahelyek sem jönnek létre .
4, A trafikügy nem perifériális kérdés hanem fontos belpolitikai ügy amihez hasonló évtizedek óta nem robbant ki ebben az országban :-((((((((((((((((((((((((((((((((((
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Csak nem veszélyben a lókuti,hárskuti védvonal pihe -puha hinta-palintái!
coyote3
Egy igazi párttitkár. Kicsit nagyképű, kicsit buta, kicsit rosszindulatú, és kicsit gonosz...
vakvillám
Van némi igaza, két rossz közül lehet majd választani.Én nem látok tisztességes --mondom tisztességes kormányzó erőt---lehet ,hogy romlik a látásom..Hofinak(nyugodjon) mondásai közűl egy,-Jézus kereszten szenved, sebeiből vér folyik, hamarosan megjelennek különféle rovarok.Egy őr megsajnálja, és dárdájával lökdösi le a férgeket.Jézus szól-- hagyd őket fiam hiszen ,csak éhesebbek jönnek:
marlin
@dr. prédikátor: Te látod azt a rengeteg "új munkahelyet", ahol - nem a "munka világába akarják visszavezetni" azokat, akik a Fidesz "szarcsi-foscsí" (Kiss Ádám) gazdaságpolitikája miatt kivonuló cégeknél elvesztették a munkájukat - tisztességes munkáért tisztességes megélhetést biztosító jövedelmet fizetnek??
Én csak azt látom, hogy aki már eleget szerzett (lopott) annak adnak uniós támogatást amiből ugyancsak nem(!) munkahelyeket teremtenek - a pályázatban leírtak ellenére!!
Sajnos ide jutott Magyarország a Boross félék ideológiájával, meg az Orr bán félék gátlástalanságával!! :-((
Sede
nálánál kevesebben okoztak nagyobb kárt ennek az országnak.
ideje lenne, ha befogná a pofáját, és meghúzná magát csendben a budai villájában.
human
@vakvillám: Csakhogy a fidesz nem rovar, hanem egy sakál, aki már a fél lábat lecsócsálta és talán jobb lenne, ha nem kezdene neki a másiknak is.
Az mszp alatt 10 esetleg 100 milliós gyanús ügyek voltak. Itt csak a levelezgetés 800 millió / alkalom. Milliárdok mennek el a közgépnek és egyúttal a focicsarnokok építésére. A nagyságrendeket is figyelembe kell venni.
vakvillám
@human: Én utálom a politikát, de nem tehetek ugy mintha nem lenne.Kedves @human: ,én nem ismerek kis lopást, és nagyobb lopást,csak lopást.Itt az is megbizhatatlan, ki kicsiket lop de sokszor,és az is ki kevesebbszer de nagyot.Az én megitélésem szerint, ez is, az is, a tiédet s az enyémet lopja.
JAJMÁR
Nagyon átlátszó ez a nyilatkozat. Neki is csak az a fontos, hogy megfeleljen a nagy vezírnek. :(
human
@vakvillám: Egyet értenék veled, ha létezne olyan, hogy korrupció mentes kormány, de soha az életben nem lesz ilyen. Tehát a gondolatmeneted hibás. Én elsősorban azért nem szavazok a fideszre, mert pazarló és logikátlan kormányzást folytat, másodsorban pedig ennyire pofátlanul és ilyen mértékben adófizetők pénzét még nem nyúlta le senki.
Egyébként, nem hinném, hogy a fidesz "kevesebbszer" lopott volna. Sőt ők már ellenzékben is mutyizhattak, hiszen övék volt az összes önkormányzati döntéshozó pozíció 2010 előtt is.
JAJMÁR
@vakvillám: A pártok tagsága emberekből áll, az ember pedig hajlamos gyengeségekre, főleg, ha a hatalom közelébe kerül. "Az alkalom tolvajt szül".
A különbség abban áll, hogy a törvényt szegő egyes emberek, vagy csoportok törvény előtt elítélhetőek, vagy nem.
Nem ítélhetőek el, ha a hatalom, a törvényhozó törvényesíti ezeket, tehát törvénysértés nem történik.
sport50
@entero: vagy nem tudnak nyalni,2-3szakmával,diplomával sem!!!mert most ez a legfontosabb sajnos,melyik oldalon állsz!!!
silber13
@human: Valóban az! Egy igazi Tabaki! Már Kipling is írt róla, meg a viselkedéséről. Olyan...
JAJMÁR
@vakvillám: Igen, az utolsó hsz.-omat neked írtam.
vakvillám
@human: Egyet értek, keress kommentemet amiben felháborodva tiltakozom a kormány intézkedései miatt, pl stadionépités, klféle müvi beruházások,semmi értelme nincs csak pénznyerés.De fenntartom --nincs az én szememben lopásssal tetten ért, tisztességes ember.Azt pedig elképzelni seem merem --hogy Mesterházy legyen a vezér---legalább olyan undoritó mint a mostani.
vakvillám
@JAJMÁR: 08:44re sok az igazság benne-nem vitatom--a 08:37-est pedig ,ha nekem címezted visszautasítom.csak a fész-tu fészt a tisztességes.
nyanya001
Borossnak meg fajtájának feltétlenül
mert kiesnének a húsos fazékból !
JAJMÁR
@vakvillám: Nem, dehogy Neked. A Hóbagolynak :) A Te hsz-od tetszett nekem.
marlin
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
Szerencsére halnak ki szaporán a múlt "sötét árnyai". Egyre kisebb a valószínűsége a koporsó-forradalmaknak. :)
tivoli
@marlin: ma, 08:07
Jól megmondta Bródy Jancsi valóban. S ha más énekelné ezt a dalt és más lenne a háttérvidi, akkor is igaz lenne.
Mert ezek ugyanazok, csak felváltva birtokolják a hatalmat, hol jobb, hol bal lábbal lépnek egyszerre. Az alattvalók nyakára.
ranger47
Miről pampog itt ez a nyavalyás bohóc?Mert neki rosszabb lesz a sorsa,az biztos! De 8 millió embernek jobb,és csak ez számít!!
kukac50
@tivoli: Te milyen aranyos tudsz lenni!
marlin
Most szóltak, hogy "nézzek be" egyesek már megint a "tetején" úsznak!!
Ti. semmi olyat nem írtam ami nem lenne igaz azokra, akik minden rendszerben megtalálják a számukra megfelelő popsit!!
Ugyanakkor azt látom, hogy egyeseknek simán lehet sértegetni embereket ilyen megjegyzésekkel, " csak ugye vannak, akik nem képesek többre... "
Csaknem az a baj, hogy nem mindenki szerezte meg és árulta ki a "mások tudását"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.