Egy átalakított és szépen felújított lóistállóban tartják szeptemberben a miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak a lagziját. A TEK már készülődik.

Az év egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért eseményére készül a Terrorelhárítási Központ: ők ­felelnek azért, hogy gondtalan legyen a miniszterelnök lányának a lagzija a Bicskéhez tartozó Tükröspusztán - írja a Bors. A lap szerint a helyszín rendkívül jól védhető, ezért feltehetőleg a TEK-nek is döntő érdemei voltak abban, hogy itt mondják majd a ki a boldogító igent a fiatalok.

A lakodalom helyszíne egy felújított lóistálló lesz, amit a napokban festettek ki. A helyszínen szerzett információnk szerint a tanyán mára mindössze három ló maradt, már nem éri meg a tartásuk. A buli után egyébként az istálló újra visszakapja eredeti funkcióját, mindössze annyi különbséggel, hogy lovak helyett marhák fogják lakni. A tanya bejáratát egyébként bezárták, az esküvőig idegen oda be nem léphet.

A Bors úgy tudja, hogy a konkrét munka elkezdődött a terrorelhárítók részéről. Ez az a rész, ami az első körben nem is látható. Ez jobbára a felderítői, információszerzési és értékelési szakasza a személyvédelemnek, amiben segítségére van a TEK Felderítési Igazgatósága is. Ezenkívül dolgozik egy megelőzői team, amely kifejezetten Orbán Viktorral és Áder Jánossal kapcsolatban gyűjti az információkat.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@kamazuka: Gondolod, hogy itt TEK "lóalaktrészeknek" álcázva őrzi az úri(?)közönséget??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Imremete
"A lakodalom helyszíne egy felújított lóistálló lesz."
Ha dik ma, me nem egy disznol lesz, oszt mehet a bazi nagy roma lagzi a göbe mellett.
Halszem
Vonuljon be a dagadt volt focista az egész pereputtyával a szegedi csillagba!

Ott majd vigyáznak rájuk! :-)
mariaberta
Mitől félnek ennyire? Hiszen Orbánt imádja a magyar, vagy mégsem?
csabee.m
@Hírvadász: @Hírvadász: De ezért kellett kivágniuk és eladni a mellettük lévő 1,5 hektárnyi Natura 2000 védettségű erdőt, ami ráadásul nem is volt az övék?
Egyébként meg az alábbi mondat, miszerint "A buli után egyébként az istálló újra visszakapja eredeti funkcióját, mindössze annyi különbséggel, hogy lovak helyett marhák fogják lakni" igaz, oda terelhetik be az ország lakosait, akik munkanélküliként ki lesznek közvetítve a tükröspusztai munkatáborba és ennek még örülni is fognak.
Bár inkább a TEK felügyelete mellett maradna a násznép...
bakegya
@nehogymá: az is korrupt,loptt vagyon.Ezeknek a segge legalább annyira kilóggott a gatyából,mint a párttitkároké amikor a beadásokat intézték pl a somogyi falvakban.Három éhező gyerek mellől úgy vitték el az egyetlen hízót ahogy ma egy gombnyomásra simlicskának utal a vitya.
kamazuka
Szóval a plagizálás hazai sajátosság?
A láthatatlan ember, ha jól emlékezem.
Gárdonyi mű!
Tükröspuszta nem Gárdony!
Még megveszve sem.
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.