A kormány a héten áttekinti a devizahitel-mentés tárgyalásának alakulását - közölte a KIM államtitkára a Kossuth Rádió 180 Perc című műsorában. A héten újabb körben tárgyal a kormány a devizahitelesek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tamara2011
Minden áldott napra csepegtetik a híreket! Csepegtetik és reményt keltenek az emberekben. Közeleg a választás! A devizásokat, HA megmentik, biztosan sok voksot nyernek majd. HA!
De ez a HA, nagyon nehezen születik meg, csak ne bukjanak a szerencsétlenek a forintosításon is!
Mivel az árfolyamgát, úgy, ahogyan azt megírták akkora, de akkora bukta! Csak a lekvár hiányzik belőle, de az is belekerül majd a végén! Mivel senki, soha nem tudta megmondani, mennyi is lesz a számla a végén, záráskor.
Tehát azt nem, egy világért sem.
Egyéb lehetőség?
Azon még agyalnak. De csepegtetik, minden áldott nap, hogy higgyünk, hogy reménykedjünk. Lesz a ma után holnap is, meg azután is.
De nagyon csikorognak a kerekek... Csak azt nem értem, miért nem lehet a külföldi jó példát itt is megcsinálni, megteremteni?!
Még agyalni sem kellene, egyszerűen kopírozni!
Ahol már bevált, miért nem válna be itthon is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.