Tudom, sokan eljátszottak már a gondolattal: mi lesz a Viktor nélküli úgynevezett jobboldallal? Milyen lesz az Orbán nélküli Fidesz? Mi van akkor, ha megzakkan a fővezír. Elvégre ő sem bírhatja, hogy egymással homlokegyenest ellenkező dolgokat kiáltson ki igazságnak először tíz, majd öt, később három, mostanában egy éven belül. A tízet a rugalmas gerinc elbírja, az öt az már xanaxos, a három már elég neccesnek tűnik, az egy pedig valahol a skizó tájékát jelenti. Tudom, szeretik mindkét oldalon ezt valami politikai nagyságnak/elvtelen populizmusnak és egyben kommunikációs mesterműnek beállítani. Az is valahol. De ezeket a gyors 180 fokos fordulatokat az ember tartósan elviselni - és itt lassan évtizedekről beszélünk - szerintem nem bírja. Ezt a Fideszt Orbán tartja össze. Ha megrendül az egészsége, akkor vége a történetnek. Mi következik ezután? A pénz mentén szakadnak szét a láncok. Nyerges, Simicska és a slepp. Hogy ki áll majd ki mögé, ki kitől kér védelmet/kit fog zsarolni, az...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Az Orbántól való félelem tartja össze a tolvaj bandát. Nélküle úgy mint a disznók a moslékos vályú körül ,neki esnek egymásnak,lökdösődnek tülekednek,mert mind a legjavát akarja magának.
ranger47
@köhögő bolha: És még a kannibalizmus is felüti a fejét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.