Mintegy félmilliárd forint „hálapénzt” fizetettek ki a Bajnai Gordont támogató pénzügyi körök olyan szervezeteknek, amelyek az utóbbi időben a kormány és Magyarország ellen folytattak lejárató kampányt – mondta Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Ez a "hoppá pit" akkora marhaságot mondott, hogy teljesen kiírta magát a közéletből.
Egy nagy nulla.
gibgab
A fidesz kommunikációja másról se szól csak a magyar emberek lenézéséről. Ezek azt hiszik, hogy ebben az országban mindenki hülye, vagy mindenkiből hülyét lehet csinálni.
A fidesz egész kommunikációja-akár Hoppál, akár Zsigó, akár Selmeczi, akár Kocsis szájából hangzik, egy tőről fakad-rendkívül bugyuta és hazug. Szegény Hofi, ha élne...
Csodapók
@dr lóherre: Helyesebben egy dupla nulla.
(A fiatalok kedvéért: cvalamikor régen így jelölték az illemhelyeket.)
Csodapók
"Mintegy félmilliárd forint „hálapénzt” fizetettek ki a Bajnai Gordont támogató pénzügyi körök olyan szervezeteknek,..."

Na, az pont a fele annak, amit a rákaykálmánfülöpke kap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.