A devizahiteles tüntetéseken ismertté vált Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó vezetője a mozgalommal tegnap előre be nem jelentett tüntetést tartott az Astorián.

Kásler Árpádot 72 órára bent tartják, feltehetően gyorsított eljárást indítanak ellene. Kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban senki ne tervezzen semmilyen egyéni akciót további kérésig, ne csináljunk nagyobb bajt, mint ami van – olvasható Kásler honlapján.

Káslert az oldalon olvasható cikk szerint a Gyorskocsi utcába vitték, és indítványozták a letartóztatását.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Még életemben nem tüntettem, de ha ezt az EMBERT is el akarják TENNI LÁB ALÓL, kimegyek és viszek annyi embert, hogy olyat a világ, de legalábbis a mai MAGYARORSZÁG MÉG NEM LÁTOTT EGYÜTT!! Szóval, meg kezdődhet az igazi forradalom!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@kukac50: igazad van, a fidesz nem engedte. moslèk egy tàrsasàg.
mátmar
Mond meg az igazat és betörik a fejed!
Tootsy
@gabrella: valoszinu csak a "be nem jelentettseg" szurta a rendorseg szemet,... Bar akkor is izelgettek volna, ha bejelenti elore, mint a ligeti bekes gyulekezeset, aminek igy littek, mert O nem lesz ott...
feri57
Ezek törhetnek,zúzhatnak őrájuk a háromcsapás nem érvényes
sport50
meg kell félemlíteni az embereket,az nekik nagyon megy!!!ők a cöf-fel tárgyaltak csak a devizások ügyében,nem szeretik ha olyan is bele szól aki nem tartozik közéjük!!!pintér nem tudott volna így intézkedni a gárdista avatáson is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.