Kormányunk megértette a pedagógus-béremelés szükségességét: nagy formátumú döntést hozott, méltót a klebelsbergi oktatáspolitikához. Interjú. Az irigyeknek árulja el, kérem, átlagosan mennyivel nő a bér. Nem átlagot mondanék, mert az megtévesztő. Ha jövő tavasszal nyer a Fidesz, ön maradna még négy évet az oktatási államtitkárság élén?Időnek előtte teszi fel ezt a kérdést. Mármint a győzelmet vagy az államtitkári székben maradást illetően?A győzelmünkben biztos vagyok. Ami pedig az államtitkárságot illeti, azóta, hogy a politika területére sodort az élet, egyetlen funkcióra sem jelentkeztem: vállaltam a rám bízott feladatot.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"azóta, hogy a politika területére sodort az élet, egyetlen funkcióra sem jelentkeztem: vállaltam a rám bízott feladatot"...trágya duma.
scandináv
Egy jó elvtársnő nem is mondhat mást...minthogy győzünk :d
Nyuszicsibe
Rózsika néni drága,föntről lehet nagyot pofára esni... !!
Csodapók
@Nyuszicsibe: Csak már látnám, a Klinghammer fiatalemberrel egyetemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.