Íme, a csapdák, amelyekkel a bank a pénzére tör – és a stratégiák, amelyekkel Ön kicselezheti őket. Az emelt tranzakciós illeték korában máshogy kell majd bankolnunk, mint ahogy az elmúlt években megszoktuk. Ezreseket bukhatunk majd azon, ha nem elég jó a stratégiánk. Különösen, mivel a tranzakciós illeték és a bankadó szorítójában vergődő bankok velünk akarnak kifizettetni mindent, amit csak tudnak. Hogy pontosan melyik banknál kinek mi a jó stratégia kinek, az annyira egyedi, hogy ennek megválaszolását meg sem kísérljük. Aki igazán tisztán szeretne látni, annak le kell töltenie a bankja honlapjáról a kondíciós listákat, vagy kinyomtatni a legutóbbi számlakivonatát és megpróbálni az ügyfélszolgálatot rávenni arra, hogy számolják ki, egy másik csomagban vagy egy másik banknál mibe került volna ugyanaz a hónap.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Ezek a költségek nem brutálisak.Csak sok kicsi sokra megy.40-50-100 forintok.Elég sokat utalok,az összköltség kijön 3200-3500 forintra.Viszont,nem kell autóba,kerékpárra ülni,mert a város másik végében van a posta.Megspórolható az idő is,mert a csekkek nem hó elején jönnek,hanem össze-vissza.Viszont egy munkanélkülinek ideje van,és a 3-4 ezer forint sok.
Mindenki maga dönthesse el,kell-e neki bankszámla.De:minden munkahelyen kérik a számlaszámot,hogy hova utalják a fizetést.A kör bezárult.
Dr. Felipe
Csak hát sokat nem lehet trükközni mert ez a rohadék népnyúzó, hazaáruló neobolsevik banda minden hónapban kitalál új adókat.
nemkati
Ha már a bank kénye-kedve szerint módosítja a szerződéseket, itt egy példa, hogy lehet visszavágni:
:))
www.hir24.hu/kulfold/2013/08/09/atverte-a-bankot-atirta-az-aprobetus-reszt/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.