A Fidesz az elmúlt 3 évben ugyanazt csinálja a határainkon kívül, amit belül: mindent maga alá akar gyűrni, minden ellenvéleményt el akar hallgattatni. Akinek ez nem tetszik, annak rágalmak és kiközösítés lesz a jutalma. A minap pedig kiderült, hogy már kérdezni sem lehet szabadon. Legutóbbi tusnádfürdői fellépésének következményeiről nem olyan rég már írtam, míg az egy komoly helyzet volt, az alábbi egyszerre megmosolyogtató, kínos, egyben rendszerlenyomat is. Íme a videó. „A lányok fognak segíteni? Ha úgy alakul, hogy a kérdések nem jók, akkor … ki kell egészíteni. Maguk is kérdezzenek, hogyha úgy alakul.” – mormog a miniszterelnök. Ha nem jó. Mitől jó vagy nem jó egy kérdés? Különösen, ha a közönség kérdez. Nem jár neki a rossz kérdéshez való jog is? Szóval, mitől is van egy kérdés rendben? Íme, jön a válasz: „Zsuzsa megszűri”. Mármint a kérdéseket. Kezd világos lenni. Ami komfortos kérdés, az jó kérdés, ami kínos, leleplező, az rossz kérdés. Azt majd valahogy szűrik. Akkor most...

Forrás: minimumplusz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Eldőlt már, hogy Tőkés László, Toró T. Tibor hányadik helyen szerepel majd a Fidesz listáján 2014-ben?" - Remélem ez valami vicc!! Tőkés mint a Magyar Országgyűlés tagja??!! Na ne!!
bakegya
A hazai riporter nem kérdez,csak állít,véleményez körülír és foffa a csöpögő fityisz imádatot.
Prominens meghívott üdvözli a hallgatókat-a faxom tudja kicsoda,de fityiszes-vannak komfortos és nonkomfortos kérdések,az utóbbira a rögtön reakció:ROSSZ A KÉRDÉS!!!
TV,RÁDIÓ KIDOBVA HASZNOS!
Tőkés minden magyart éget-ő is égni fog-a pokol tüzén!
csikknorisz
-Orbán úr, mennyi az idő?
-A kérdés nem jó, tisztelt hölgyeim és uraim. Nem az a kérdés, hogy mennyi, hanem hogy itt van-e. Én azt mondom: itt az idő!
:)
mátmar
Minden kérdést fel lehet tenni! Nagy Vezetőnk legjobban a mellébeszéléshez ért. Na meg a hazudozáshoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.