Magyarországon az egykori állampárt örökösei a rendszerváltás után a kapitalizmusba menekültek, de nem akarták feladni pozíciójukat a baloldalon sem. Ilyen volt kommunista nagytőkés Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is – írta Facebook-on megjelent jegyzetében Szanyi Tibor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Igen? És Szárszón mért volt együtt Puhl Lászlóval? Ez az mszp ugyanaz az mszp, amely öszöd táján volt. Bajnai jó szakember. Mesterházyra nem államférfi! Gyurcsány mint tudjuk, megpróbálta elzárni a pénzcsapot az mszp-s bölények elől, ezért politikai hullát csináltak belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Orbán egyedűl csak tőle retteg, de Tőle nagyon. A többit elsöpri, mint a házmester a falevelet a járdáról! A többiek marakodnak! Gyurcsány viszont célratörő és helyén van az esze!!!
marlin
@Manhattan: Úgy van, ahogy írtad, sajnos az MSZP zsákmányszerzői (még mindig) azt hiszik, hogy a 2014-es választás tétje az, hogy melyik majom lesz (és marad) a miniszterelnök (jelölt) !!
excep
elmehet a büdös francba szanyi is meg mesterházy is hogy itt nem lesz kormány váltás az tuti ilyen ellenzékkel szemét orbán szivathatja tovább a népet
mátmar
Ezek is csak szemétláda megélhetési politikusok. Nem a diktátor leváltása a céljuk, hanem az, hogy legalább a mostani pénzük maradjon meg.
matoki
Na ez a leamortizált megélhetési csoda lény semmiben. sem különbözik kosától,lázártól ő olyan kövér féle kategoria csak más színekben az egyik 19 a másik meg 20 na ezekből nem kér az ország és a nép ezeket az ingyen élőket már rég ki kellet volna rúgni a pártból ezt Gyurcsány meg Is tette volna,de inkább meg buktattak csak az ő érdekeik ne sérúljenek országot meg a vállaztóit nagyívben leszarják ezek.Mesterházi pubi ilyenekkel akarsz te orbánt váltani? ébredj már fel!! ezeket semmi más nem érdekli csak hogy párt rtszínekbe be jussanak a parlamantbe meg tarthassák a jó zsítos képviseő állásukat ,őket az sem érdekli ,hogy orbán a marad vagy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.