Szanyi Tibor merítve a régi szép baloldali hagyományok gazdag tárházából, újra könyörtelen osztályharcot indított a baloldali, szociáldemokrata mozgalmakba befurakodott osztályidegen elemek, mint például Kapolyi László, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter, de leginkább Bajnai Gordon disznó fejű kapitalisták ellen. Tette ezt személyes blogjában.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Eszembe sincs, Mesterházyra voksolni! Őt, a jobboldal keresztbe lenyeli. Gyenge, erőtlen. Bajnai okos bölcsességével többre megy az ország.
Manhattan
Eszembe sincs, Mesterházyra voksolni! Őt, a jobboldal keresztbe lenyeli. Gyenge, erőtlen. Bajnai okos bölcsességével többre megy az ország.
soljanka
Ez a Szanyi sem lesz értelmesebb...meg szimpatikusabb sem.
nemkati
Köszi, Szanyi! Megerősítettél benne, immár legalább századszor, hogy egy se@@fej vagy, és hogy eszembe ne jusson Mesterházyra szavazni. Megjegyzem, eszembe se jutott.
Szvetlana
Mit csinálsz Szanyi??? Mit csinálsz??? A Fidesz röhög a markába, ekkora megosztottság láttán!
Tálcán kínálod oda Bajnai fejét???
Honnan tudod, hogy Mesterházy lesz a befutó?
kukac50
Mesterházy nagyképű,éretlen a vezetésre,vétek lenne rá szavazni.
Everest
Tisztelt kommentelők! Szívemből szóltatok! Mindőtökkel egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.