Az MSZP elnöke szerint az a legfontosabb, hogy helyreálljon a bizalom pártja és az Együtt-PM között. Mesterházy Attila az M1 Híradójának tudósítása szerint kedden újságíróknak azt mondta, azon van, hogy a bizalmi légkört helyreállítsák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tragikus, amikor azt kell látnunk, van egy emberünk, akinek intelligenciája, kommunikációs képességei vitathatatlanul a legjobb (az ismertek közül). Aki a demokráciáról nemcsak lózungokat tud mondani, de ismeri és gyakorolja a demokrácia értékeit. Ugye, hogy elviselhetetlen? Megértem a feneketlen és kétségbe esett "középszereket", akiknek álmait egyetlen őserő elsöpri és nincs újrakezdés. A sportban tisztább, csak egy bajnok lehet és - legalábbis papíron - tisztázottak a szabályok. De nem a politikában. És nem tudsz az első lenni, mert a másik a jobb. Salieri beleőrült, hogy minden akarata, tudása invenciója eltörpül Mozart mellett, aki nem akart első lenni, első volt eleve. És nem vette észre a sötét gyűlölet szőtte csapdákat. Akkor legyen Gyurcsány? Köszönjétek meg nem tudom kinek, hogy van egy Gyurcsányunk és segítsük, hiszen értünk dolgozik. És Bajnai is rengeteget tud hozzátenni, ahogy Mesterházy is, ha akarnak. de mindük közül csak egy lehet az első. Az a hely már régen foglalt volt. Tudom, átok reám. Na és? Éljen Mozart!
Hellcat
Nem kéne követelőzni te idióta te! Egy senki vagy a bajnaihoz képest...Ki ellen megy a lejárató hadjárat már majdnem egy éve??? Ellened vagy a bajnai ellen? Na? Akkor kitől félnek jobban szerinted? Te meg itt játszod a hatalommániást? Idióta meseházi csak ezt tudom mondani. Az egész mszp egy impotens szar párt és ez azért zavar nagyon mert a fideszt még jobban rühellem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.