Te nemzeti pántlikás csikóskalapban ácsorgó szent madárijesztő! - Szabó Rebeka ezt jól elintézte. Mi lesz most? A Maffiacsaládok Nemzeti Földmutyi Bizottságának borsodi szárnya ronda sebet kapott . Úgy hiányzott ez most kampányidőben, mint Vidikének az utolsó pillanatban...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem, hogy borul a bili !
Mikor maga Fazekas Sándor vidékrontási miniszter és Nemzeti Megtekintő maga mondta a saját szájával nemrég, hogy:

„Az NFA munkáját az elmúlt időszakban minden olyan ellenőrző szerv vizsgálta, amely arra jogosult. Semmilyen vizsgálat nem talált egyetlen törvénysértést sem.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Mutyi mutyi mutyiiiii...fidesz mutyiiiii...
Yoda69
@Hellcat: Es megis magasan vezet. Ugy latszik ez nem zavarja az embereket.
Hellcat
@Yoda69: Mert él és virul a komcsi féle személyi kultusz! Nem akarja elhinni hogy az általa istenített qrbán TEHET BÁRMIRŐL IS! SOHA nem vállal felelősséget ezzel táplálva azt. MINDIG mindent másra fognak, sokszor már elképesztően nagy baromságokat is, a sok idióta mégis elhiszi. A qrbán meg a sleppje le se szarja ha lebuknak valamivel...egyszerűen nem érdekli őket mert tudják hogy a vérbeli fanok félrenéznek, aki meg elkezd kételkedni azt meg a következő "EZISAZEMÚTNYÓCÉVHIBÁJA" kijelentés megnyugtatja, hogy "huh jólvan ez is csak a kurva komcsik hibája...már megijedtem". Ennyi. A fidesz lopás az jó lopás, a fidesz mutyi az jó mutyi. Olyankor nem néznek oda amikor a fidesz fosztja ki az államkasszát és a MNB tartalékot. Az ilyen embernek hiába is érvelünk úgy sem fogja megérteni pláne nem elhinni. Ha nem a qrbánt támogatod akkor rohadt balsilibsi komcsi vagy és nem lehet hinni a szavadnak. Külföldi lap megírja hogy szar a qrbán? TÁMADNAK!!! Leszólják a qrbánt az eu parlamentben? AZ EU TÁMADJA MAGYARORSZÁGOT!!! És persze a cigánykirály megvéd minket minden nem létező támadástól. www.costadelsolmagazin.com/content/chomsky-tizparancsolat
Ez itt a fidesz tízparancsolata...tessék elolvasni. Tökéletesen beleültették ezeket a pontokat a mai hazai politikába.
Yoda69
@Hellcat: Akkor pedig nincs jovoje az orszagnak. Ha az emberek ezt nem ismerik fel, akkor vege. Ha jovore orban nyer, akkor az unios tagsagunknak is vege lesz a kovetkezo 4 evben.
En mar evek ota kulfoldon elek, de ha ez megtortenik, akkor asszem leadom az utlevelem.
Yoda69
@Hellcat: Nagyon jo a link, es egyben remiszto, hogy mennyire raillik a fideszre.
Hellcat
@Yoda69: Ahogy mondod...Bele se gondol a sok idióta milyen következményekkel járna ha kilépnénk. A gyárak TÖMEGESEN vonulnának ki. Van egy csomó minőségbiztosítási direktíva eu-n belül amiből kívül esnénk és az itt termelő cégnek mindenféle plusz munkát kéne csinálnia hogy bevihesse a terméket az EU ba ( CE jelölés a termékeken...utána lehet nézni). Hatalmas pénzektől esnénk el. Hihetetlen, hogy a sok agyatlan gyökér ezt nem képes felfogni...ha qrbán nyer vége. De úgy rendesen faszán végérvényesen vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.