Nem jött be Bajnai Gordonék számítása, a Mesterházy-féle csapda tökéletesen bevált. Úgy tűnik, hogy megmaradnak a korábbi sérelmek, egy esetleges választási bukás után pedig valóságos háború robbanhat ki a baloldali felek között. Bajnaiéknak bizonyos körzetekre szükségük lenne a túlélés érdekében, de az MSZP-n elbukhat a kísérlet. Az MNO politológusokat kérdezett.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
a hàboru akkor robban ki, ha viktor marad.
pacsni
a hàboru akkor robban ki, ha viktor marad.
entero
Haha, amíg ezek egymást ölik, a Fidesz vígan röhög a markába. Dilettánsok gyülekezete, még szerencse, hogy nem is kerülhetnek hatalomra jövőre.
Törölt felhasználó
@entero: Viktoréknál ilyen elő sem fordulhat...Amíg Viktor él ő jobboldal "királya", mármint a belső demokráciát tekintve:) Felzabált már egy miépet, kisgazdágat, kdnp-t. személyi kérdésekről meg szó sem lehet...R
Törölt felhasználó
Amúgy meg igen rossz kormány lenne, de mostaninál a rossz is sokkal jobb:) de ez már egyéni megítélés kérdése nyilván..
kiskutyauto
@pacsni: így bizony.. Viktátor szurkoljon inkább Bajnainak, mert ha marad ez a hazaáruló tömeggyilkos, akkor biztos hogy lámpavason végzi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.