Na, az Unió eddig sem volt versenyben a szesszel, az ingyen pénzzel vagy a pinával, de a mérés történetében most először gondolják többen hátránynak az EU-tagságot, mint előnynek. A Fidesz stratégáival és kampánykommunikátoraival együtt kéne három évig várakoznia a magyar-osztrák határon a ezer schillinges vízumra annak a 39 százaléknyi magyarnak, akik szerint inkább rossz nekünk az EU-tagság. 32 százalék szerint inkább jó, 22 százalék nem tudja eldönteni. Az elmúlt 3 évben másfélszeresére nőtt a Uniót elutasítók aránya. Ha van igazság a földön, most jelentős bónuszt kapnak az EU-gyalázó Fidesz-plakátkampányok lebonyolítói.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Semmi gond, ki kell lépni az EU-ból, és szabad éhen dögleni. Csak egy dolgot felejtett el az alcsúti törpe: a zemberek orrára kötni, hogy az EU tagságunk szűk évtizede alatt, a hazai beruházások 97%-a, azaz szinte minden uniós forrásból valósult meg! Ha teszem azt a kilépésünk, vagy kizárásunk után, az unió illetékesei azt mondanák, hogy az ország fizesse vissza az immár jogtalanul igényelt pénzeket, akkor még az unokáink unokái is adósai lennének Európának. Én úgy gondolom, hogy vannak olyan helyek, ahol illenék gondolkodni, mert az nem fáj. Ki kellene egyszer próbálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.