Rendületlenül folytatja a Fidesz a rezsicsökkentési hadjáratát. A kormánypárt októbertől, vagy januártól újabb tíz százalékos energiaár csökkentést ígér. A kérdés csupán az, hogy milyen árat lesz kénytelen fizetni a később a lakosság a mostani, választások előtti átmeneti könnyítésekért. Az árkorlátozásokkal veszteségessé tett önkormányzati közműcégeket előbb-utóbb adóforintokból kell talpra állítani. Az is egyértelmű, hogy az energia szektor sem lesz képes huzamos ideig ráfizetésesen működni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Az is egyértelmű, hogy az energia szektor sem lesz képes huzamos ideig ráfizetésesen működni."

Egyértelmű. Vegzáljátok csak őket nyugodtan a "mindent a győzelemért" szellemiségében, aztán előbb-utóbb majd kivonulnak, és akkor áram híján gyertya meg petróleumlámpa mellett nézhetitek a viktátor agyzsongítását a tévében :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Úgy csökkentem a rezsimet,hogy kijátszom a Rezsimet. Télen inkább jobban betakarózok, kevesebbet kell fűteni.
kiskutyauto
Az orbáni csőcselék, mind fent, mind lent, ámblok immár tökéletesen elvizenyősödött agyú, mániás, rögeszmés pszichopatákból áll kivétel nélkül... s a szavazóik is ilyenek, vagy aki nem ilyen elmebeteg, az egészen egyszerűen egy csótány szellemi szintjén vegetáló idióta zombi... Így hát nem csoda, hogy ezt a köz-szánalom és közröhej ötvözetet, ami a rezsim rezsicsökkentés nevezetű rögeszmés tébolya, azt mind fent, mint lent jónak látják és nyálcsorgatva bólogatnak rá.. nem értve, nem véve észre, hogy mekkora szégyenteljes szerencsétlen szánalmas agyhalott barmok mind... és ezt már egyre kevesebben veszik észre, hiszen az agymosás, az értelmi elzüllesztés sok éve megy, a népesség nagyrésze nyálcsorgató idióta birkává lett téve, az orbánmaffiának köszönhetően... a kevés értelmes és épelméjű ember nagy része már elmenekült és mindenki közülök tervez elhagyni ezt az élhetetlen tébolyult poklot... az agymosott agyhalott idióta zombik maradnak és nyálcsorgatva bólogatnak - rezsicsökkentés rezsicsökkentés... a magyar népet 1000 éves története során ilyen gyalázat, ilyen aljas támadás, hazaárulás és pusztítás soha eddig nem érte, még a tatárjáráskor sem, mint ami most pszichopata, fasiszta, maffiózó orsósviktátor és agyhalott csicska-maffiacsőcseléke rombolása által... hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán hajrá Fityiszmutyisztán hajrá FizeSS-terrorisztán
coyote3
Hurrá! Sokkal olcsóbb lesz fűtenem a medencém vizét!
Idióták!
dzurinda
Folytatódik a populizmus, az értelmes gazdaságpolitika helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.