Ez most egy ilyen világ. A Fidesz világa. A rendszerük egyelőre működik: a szabad rablásból részesülök, Fidesz tagok, vagyonosodók, és másik oldalt zsigerből gyűlölők együttesen még akkora tömeget tesznek ki Magyarországon, hogy nyugodtan és öntelten röhöghetnek a demokratikus ellenzék csetlő-botló taktikázásain. Az MSZP – Együtt 2014 összefogás félsikere láttán diadalt érezhetnek, elkönyvelve: „most már tuti a győzelmünk 2014 –ben”. Elbizakodottak, korlátoltak, pökhendiek és ostobák. Ostobák, mert nem érzékelik, hogy közben változnak a dolgok. Egyre több embernek van már tele a töke a stadionépítések miatt, az Orbán-dinasztia mértéktelen tollasodását látva, a milliónyi igazságtalanságot szemlélve, és a gazdaság tönkretételét érezve! Egyre többen teszik fel a kérdést: „tényleg el kell tűrnünk az ilyen alakok királykodását?” Egyre többen hazudnak a közvélemény-kutatóknak, miközben mélyen hallgatnak belső meggyőződésükről. Közben a rezsim élvezői mindebből semmit nem érzékelnek, sőt...

Forrás: democrat.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Én teljesen nyugodt vagyok.
Több mint egy évvel ezelőtt, mikor megemlítették a választási regisztráció ötletét, azt mondtam, a Fidesz elvesztette a következő választást, és ez így is lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
Reggel ültetett fa estére még nem vet árnyékot!!!
SwordFish
Mindig röhögök az ilyen blogos híreken, amiket beraktok, ballerek! :-D
entero
@Csizmás Kond: Nagyon jól beszélsz, hiszen ameddig a munka határozza meg azt, hogyan élünk, addig neked, vagy nekem nem lesz gondunk.
entero
@DogAdventures: Az attól függ, mekkora az a fa...
mátmar
Remélem elsöprik őket. Majd számot kell adniuk az ország kirablásáról!
Csizmás Kond
@mátmar: ...most akkor megláthatod, hogy a remény hal-e meg utoljára vagy mégsem...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.