Amikor az Árpád-hídon átkeltünk, a pocakos fényképezőgépet vett elő, és megörökítette a Dunát, majd elmondta, hogy bár budapesti, itt mindig készít egy felvételt. Lelke rajta – de társai csüggtek ajkán. A meghatározó mondat valahol a biztos szárazföldön hangzott el – örvendezzünk, mert ha a hídon mondja, Poszeidónra, megroggyan a karcsú pillér és mindannyian a vízbe veszünk, villamossal együtt. Éspedig ez hagyta el a rózsás ajkakat: - A Stadionnál majd figyeljetek! Igaz magyarok tüntetnek! - Kik ellen? - A többi magyar ellen!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...hát ha ennyire fel tudta izgatni a pocakos...
Manhattan
Én ezt az egész magyarkodást abszurdnak érzem. Miért kell büszkének lenni, egy nyilvánvaló tényre? Itt születtem, ez a szülőhazám, magyarul beszélek - nekem természetes, hogy magyar vagyok. Egy természetes dologra miért kell büszkének lenni? Most arra is legyek büszke, hogy 2 szemem van? Van 2 lábam, - erre legyek büszke? Nem, én arra vagyok büszke, hogy még ilyen körülmények közt IS ragaszkodom a hazámhoz! Hogy együttérzek a szerencsétlen, nincstelen, zaklatott emberekkel, embercsoportokkal. Akiket szintén magyarok zaklatnak, akik szintén itt születtek, szintén ez a hazájuk.
Most akkor OK miert is magyrabbak a mas magyarnal? Erzitek ti is ezt az abszurditast?
Dr.luigilongo60
@Manhattan: A legfelháborítóbb az,hogy egy rendezvényre sem lehet úgy bejutni,hogy egy-két ilyen kopaszra nyírt húgyagyú IQ-betyár ne ordítozna ott.
Vajon hol volt a rendőrség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.