A Fidesz szerint a kormány kiemelt figyelmet fordít a megújuló energiaforrások kiaknázására, szemben a szocialisták „kormányzati tehetetlenségével”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt állítja Orbán Viktor
(a román Digi 24 hírtelevíziónak nyilatkozva), hogy azt ígérte a magyar választóknak: véget vetnek az ország energiafüggőségének. Ezt az elmúlt három évben nagyrészt meg is valósították, mondta.
Ezzel szemben a tény az,
hogy nemhogy nagyrészt, de még kisrészt sem valósították meg. Magyarország ugyanannyira függ az energiaellátásban a külvilágtól, mint 2010 előtt. Az energiahordozók importja euróban számolva 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is nőtt, de villamos energiából is többet vásárolunk külföldről, mint korábban. Hangzatos szövegből azonban valóban nem szorulunk importra.
Dr.luigilongo60
Esetleg ha valami fitymaszos tudna konkrét példát idecitálni ezzel kapcsolatos jelentősebb beruházásról?
Mert ugyi autópályát is csak ígértek és lófaszt nem építettek,ellenben mesterien kritizálták a szocik által létrehozottakat.
Szűkebb hazámban is épült egy biogázüzem,az is még a cucik idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.