Háromnapos évadnyitó frakcióülést tart a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja mától péntekig Visegrádon. A tanácskozás fő témája a rezsicsökkentés folytatása, a kiskeresetű családok adókedvezménye és az úgynevezett gyed extra bevezetése lesz.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az újabb rezsicsökkentésről a Magyar Nemzetnek azt mondta, a villamos energia, a gáz és a távfűtés lehet olcsóbb. Az időpontja még kérdéses, de alapvetően két verzió lehetséges: vagy a fűtési szezon előtt, vagy januártól csökkenhetnek újra az árak.

A gyed extra a kismamák munkaerő-piaci visszatérését segítené, lehetővé válna ugyanis, hogy ha a gyed lejárta előtt akarnak munkába állni, akkor akár egy év alatt megkaphassák azt a teljes támogatást, amely a gyed keretében járna - ismertette korábban a frakcióvezető.

Mindemellett várhatóan szóba kerül a kihelyezett frakcióülésen a devizahitelesek újbóli megsegítése és az alapvető húsáruk áfájának esetleges csökkentése is.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Van megint lóvé, a bukott jobboldal szélhámos bandájának duhajkodására!
bakegya
@sheriff: most kaptam egy hatvanhétezerről szóló azonnali befizetési csekket-az éves átalány tetejére.Mint kiderült AZ ALATTAM LAKÓK RÁKÖTÖTTEK A HÁZ ÓRÁJÁNÁL AZ ELOSZTÓNÁL-ÉS EZT SENKI SEM ELLENŐRIZTE,CSAK A TOLVAJ.
csikknorisz
Megint indul a vándorcirkusz, a fő produkció ismét a szemfényvesztés.
Csodapók
@bakegya: Ez a "tetszik" természetesen NEM tetszik. :(
bakegya
@Csodapók: hát tudod én már nagyon unom,hogy széles családommal egyetemben a bűnözés romjait takarítjuk csaknem egy két évtizede,mert folyamatosan a lehúzást érvényesítik rajtunk akár a szűk,de most már szélesebb értelemben vett környezetemben is.-Most olvasom,pl ezt a visegrádi parancshirdetést!-győzelemre tör-ha ez megvalósul én is megyek a világ jobbik felére!-nem szarozok a magyarságtudatossággal adózni tolvajoknak.Kormányszinten végérvényesen nem.
mátmar
Körbeállnak és lól megveregetik egymás hátát! Az, hogy a NÉPPEL mi történik az nem érdekli őket! Kitalálnak egy-két bevezetendő hazugságot, Megállapítják, hogy mindenért a baloldala felelős, ők meg a Kedves Vezető vezetésével tovább építik saját birodalmukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.