Még az intézetben is azt hitték, hogy rendkívüli mentőcsomagot kapnak, pedig a minisztérium csak összeszámolta az egy évre szóló támogatást. Nem kap plusz 420 millió forintos támogatást a nehéz pénzügyi helyzetbe került Pető Intézet, bár az EMMI-oktatási államtitkárság múlt heti bejelentése után még az intézmény vezetésében is sokan abban reménykedetek, hogy a tárca kihúzta őket a bajból. A közvélemény nagy részét is félrevezető minisztériumi közleményben egyszerűen a törvény által biztosított, 2013-2014-es tanévre szóló keretösszeget számolták össze, ami nem extra pénz, hanem valójában az összes állami forrás, amivel az intézmény gazdálkodhat a következő egy évben, ha minden jól alakul. Egyelőre azonban nem alakulnak jól a dolgok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
Ha nincs focista képzés akkor nem jár pénz! A sok szerencsétlen kis kölyök ennek az anyab.szó kormánynak semmit sem jelent!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@Brother Louie: WOW!

Kísérteties a hasonlóság! Lehet, hogy köteleskövérlaca annyira a kedvében akart járni
Aczél elvtársnak, hogy még a saját aláírását is asszimilálta az övéhez?
Brother Louie
@Csodapók: Minden esetre furcsa. Meg az is, hogy 2013-vége felé kommunista pártfunkcionáriusok vannak még mindig hatalmon.

Legalább Wittner Mária a megfelelő embertől fog szót kérni a Parlamentben, mikor a kommunista üldözöttek jogaiért kiált.
kukac50
Már a fenntartásra sincs elegendő pénz,pedig ígéret az volt!
Elég baj az, hogy a fenntartásra gyógyításira nem elég a pénz,de az intézetet is valaki kiszemelte magának és a gyerekeket ki akarják telepíteni.
Ennyire fontos a Fidesznek a gyerekek élete.
Brother Louie
@kukac50: Te most mit vársz egy keresztyéndemokraták által vezetett minisztériumtól? Úgy őszintén?

Szerinted ezek valaha is foglalkoztak olyasmivel mint: szolidaritás, elesettek segítése vagy tenni valamit a kirekesztettekért?

Ők azzal vannak elfoglalva, hogy bankszámla-térítést vegyenek fel és a többi és a többi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.