Segíteni kíván a Müller Fleisch GmbH (MF) német húsipari cég azoknak a magyar henteseknek, akik nem kapták meg járandóságukat és ezért a cég központjánál tüntetnek, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy nincs...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
hát úgy látszik itt is a magyar volt a magyarnak farkasa:
"Kifejtették: a társaság és a Gante & Pairan Personalservice GmbH magyar partnere, a Gante & Pairan Consult Kft. vállalkozási szerződést kötött. A szerződéses viszony az idén márciustól június 20-ig tartott, és "fontos okok miatt" mondták fel. Egyebek között azért, mert a MF számára biztosított munkaerő szakmai ismeretei hiányosak voltak, nem tartották be a cégnél érvényben lévő alkoholfogyasztási tilalmat, és megsértettek biztonsági, tisztasági előírásokat - emelték ki."
valamint a tüntetők saját maguknak ásták meg a sírjukat azzal, hogy nem tartották be az eéőírásokat.
vagy nem?
Január
@bundi: Akkor lehetne ezt a helyzetet megítélni, ha közel lennénk hozzá. Természetesen mindenkinek igaza lehet, de az lenne a legjobb, ha a magyar szakember nem kényszerülne elhagyni a hazáját, ha dolgozni akar.
Hibát mindenkinek lehet a munkájában találni, csak keresni kell, aztán pedig el tudom képzelni a magyarok kiszolgáltatottságát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.