Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki kedden elvágott és ellopott 110 méter földalatti kábelt a főváros XV. kerületében, ami miatt több száz ember maradt telefon, internet és televízió nélkül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem szoktam karomkodni, de a k@rva anyjat ennek a stricinek, ez az eset augusztus 20.-a elott tortent, es akkor 5 napig nem volt sem telefon, sem TV, sem internetszolgaltatas egy 7 lepcsohazas 10 emeletesben, ahol a rakos baratnom lakik, es akinek az eletet jelenti a telefonosszekottetes... Szegenykemmel nem tudtam beszelni a hosszu unnepi napokon, mert az internetszolgaltato azt mondta, hogy olyan a szerviz, mint amennyit fizetnek erte: ertsek meg a lakok, ok csutortoktol semmit sem fognak csinalni (aug. 20-a kedden volt), mert nincs emberuk, a tulorat a kutya sem fizeti meg nekik, es kulonben is meg van kotve a kezuk minden teren. Fogadjak el a lakok, hogy ezutan ilyen lesz a szolgaltatas szinvonala (Digi).

Volna meg kinek a felmenojet emlegetnem, de az anya mindig szent elottem, azt sosem szabad bantani... Egye meg tehat oket a fene, masszoval...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.