Nagylak – Az édesapám halotti bizonyítványában az áll: született 1942-ben Magyarországon, Szabadkán. Jó érzés, hogy most végre hazatérhetünk – mondta szerda délelőtt a nagylaki művelődési házban a Temes megyei Lugosról érkezett Ritter Romolusz teherautósofőr, miután családjával együtt letette az állampolgársági esküt.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nalunk, Uj-Zelandon pont igy neznek ki az indiaiak. Csak az a kulonbseg, hogy ok itt nem a gyerekcsinalassal, hanem munkaval vannak elfoglalva...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Tootsy: Köszi, ezt sejtettem, de arra az ábrára gondoltam, ami a képen van. Úgy néz ki, mint egy szittya vezér.
Tootsy
@nemkati: Ja, bocs...:o)) Nekem is valami hasonlo jott be, olyasmi tartasban, mint az amerikai Szabadsag-szobor,... Vagy csak heil Hitler-t koszonnek eppen, ki tudja?
gabrella
Azért az érdekes,hogy a trianoni dekrétum csak a cigányokat választotta le!Most meg hazajönnek?!
Polygoner
Jönnek a rokonok! Hajrá Gagyarország, hajrá gagyarok!
varrólány
@darwin: 23:18 A mi utcánk jaj be szép, de sajnos ide sem tudnál jönni!:-(
nemkati
@varrólány: Nekünk szerencsénk van, minden második házban cigányok laknak ugyan, de valahogy mind nagyon rendesek. Igaz, betörés az szép számmal van, és a hátsó szomszédot is lecserélték vietnámiakra vagy kikre mert az előző barnabőrű megölte az unokatestvérét és lecsukták, de tényleg csak ritkán szaladgálnak ordítozva, késsel a kezükben az utcán éjszakánként. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.