Hogy a dolgok közepébe vágjunk; Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában azt találta mondani, senki ne tekintse lefutottnak a jövő évi választást, de a Fidesz szavazói meg aztán végképp ne tekintsenek rá úgy, mint egy lejátszott meccsre, mert kérem szépen ha a szavazóbázis majd jól otthon marad, gondolván, hogy a szomszéd úgyis odahúzza az X-et ahová kell, akkor bizony úgy járnak mint 2002-ben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Orbánban fel sem merül, hogy egy esetleges buktát az ellenszavazatok is okozhatják, azok ellenszavazatai, akiket megfosztottak a nyugdíjvagyontól, a rokkant ellátástól, a megélhetéstől, az életpályától, a földtől, trafiktól, akik külföldre kényszerültek menni dolgozni, vagy akiknek simán csak tele van a zsákjuk az egész újmódi hűbéruras rendszerrel."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Teljesen világos az hogy 2010 -ben azért győzött fölényesen a fidesz-kdnp mert az öszödi beszéd miatt a sok szoci szimpatizánsok bepipultak és átszavaztak a másik oldalra , gondolván hogy az így majd jó lesz . Akik átszavaztak azok pedig időközben rájöttek arra hogy ez hiba volt és 2014- ben korrekciót fognak végrehajtani ami könnyen a baloldal győzelméhez vezethet .A fidesz szavazóbázisa jóval kevesebb mint azt ők hiszik Ez az én véleményem :-)
vakvillám
@Mobil123: csá" buktával" dicsérd a napot vagy 2014-et!
dömdödöm
@A Tündik bündije: persze hogy van , lehet hogy sűrűn baromságokat irogatok de van mikor nem .
sheriff
HAHAHA!! Na és?Én bevállalom,hogy miattam is bukjatok hazudóska! Gondolom rajtam kívül még vagy 5 millióan így gondolják! Még 240 nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.