A közösségi portálokon sajátos stílusban kommunikáló fideszes beírt a liberális sajtómunkásoknak. A hvg.hu azt írta, hogy Orbán Ráhel esküvője előtt közpénzből teszik rendbe a Tiborcz-tanyára vezető utat, és ezt a miniszterelnök sajtószóvivője tagadta. Deutsch Tamás felkapta a vizet. "Mi lenne, ha a magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások nem basztatnák a politikusok családtagjait és/vagy magukat a politikusokat esküvő, születésnap, temetés, keresztelő miatt? El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről! " - írta indulatosan a Facebookon a Fidesz EP-képviselője.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Éppen ezért kellene Tompikának is kussolni! Ezek a "szép" kifejezések nem illenek egy esküvőhöz. Az emberi méltóságot még neki is tiszteletben illene tartani!!!
Mobil123
Na megszólalt a túliskolázott megint!! Ha nem tetszik a "basztatás" akkor el kell menni dolgozni, és nem kell politikusnak lenni az adófizetők pénzéből !!! Tehát kussba lehet lenni sötétség hercege!!
varirmag
Mocskos szájúnak most igaza van.
Útálni lehet az apát,de a gyerekét békén kellene hagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.