A nagyobbik kormánypárt szerint Bajnai Gordon képtelen feldolgozni azt, hogy a jelenlegi kormány a családok oldalán áll, és a volt miniszterelnök "ahogy régen, úgy most is a rossz bankárokat és a mohó multikat akarja szolgálni" - reagált a Fidesz szóvivője az Együtt-PM szövetség vezetőjének pénteki nyilatkozatára. Hoppál Péter közleményében arról írt: mind a rezsicsökkentésre, mind a devizahitelesek segítésére azért van szükség, mert "a Gyurcsány-Bajnai-kormány alkalmatlan volt a magyar családok érdekeit képviselő kormányzásra és teljes létbizonytalanságba taszította őket". A Fidesz szerint az előző kormányok a külföldi szolgáltatók érdekeit nézték, amikor megemelték a rezsi árát és a bankok érdekeit szolgálták, amikor eltörölték az első Orbán-kormány alatt létező otthonteremtési támogatásokat, devizacsapdába hajszolva a családokat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát Fleto idején még mindenki tudta fizetni a hitelét. Adósságcsapdába a bukott maffiajobboldal kergette a magyar családokat mikor Mr.20% és bűntársai bedöntögették a forintot.
lópicigáspár
Egyszer hallanék már valami észérvet és nem azt, hogy a Bajnai ilyen szemet, meg olyan szemét!
Csufipofi
A jelenlegi kormány annyira család barát, hogy csak most kezdik kapisgálni , hogy a kis keresetű nagy családosok nem tudják kihasználni a módosabbaknak igen kedvező családi adókedvezményt.
dömdödöm
Az a baj hogy a csúnya ronda bankárok és a mohó multik néllül ez az egész egyaltálán nem működik azért mert sajnos ezek része egy rendszernek akiket nem ellehetetleníteni és elkergetni kell hanem új megállapodást kell kötni velük ,csak ahhoz nem katonai politika kell hanem hozzáértő szakemberek és hiteles higgadt politikusok kellenek :-(
csikknorisz
Bukott baloldali Bajnai bankárjai mohó multik. Ennyi alliteráció már majdem költészet. :)
Dr.luigilongo60
Kedves homár fitymaszos kollégák,az ne zavarjon benneteket egy cseppet sem, hogy a legnagyobb kizsákmányolótok valójában a munkáltatótok,akik minimálbérért dolgoztatnak benneteket,legyenek azok magyar cégek,avagy multik.
Persze amíg ilyen óvodás dumával etetnek benneteket a magyar tőketulajdonosok,addig kár is lenne mélyebb gondolatokba merülni a szegénység valódi okát illetően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.