Bajnai Gordon kizárólag hergelni képes a pedagógusokat, segíteni nem - reagált a Fidesz az Együtt-PM szövetség vezetőjének szavaira. Bajnai Gordon pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: erőszakos kontárság jellemzi a kormány közoktatás-politikáját, ami káoszt, bizonytalanságot okozott. Az ellenzéki politikus a többi közt a közoktatás központosítását, valamint a tankönyvterjesztés államosítását bírálta. A Fidesz közleményében úgy fogalmaz: szemben Bajnai Gordon kormányzásával, amikor több száz kistelepülés iskolájára tettek lakatot, pedagógusok ezrei kerültek utcára és a fizetésüket is csökkentették, jelenleg 60 százalékos béremelési program indult számukra és állami garancia áll az iskolák fenntartása mögött. Szerintük Bajnai Gordon eltörölné a pedagógusok béremelését, a mostani 60 százalékos bérnövelés negyedét is elegendőnek tartaná.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Tud róla a Fidesz, hogy még ő van kormányon?
Na már nem sokáig!
Tudják mi a különbség a 60%-os emelés és az ígért összeg 60%-a között?
A pedagógusok 34% alapbér emelést kapnak, mellé tehernövekedést és minden egyéb juttatás megvonását.
A hatalmas növelés mellett a jövedelmük alig nő, sőt többezren vannak akié csökken!
Január
Az ellenzéknek a kormány bírálata a dolga, akkor most mi van?
Amikor a baloldal volt hatalmon az akkori ellenzék még a kákán is csomót keresett, egyszerűen akadályozta a kormányt a munkájában.
Sajnos a jelenlegi ellenzék - míg Bajnaiék színre nem léptek - nem sok vizet zavart a kormány lázas munkájába/semmittevésébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.