Profi húzás lenne, ha a vén diktátor a kis trónörökössel a karján pózolná végig a választási kampány utolsó hónapját. Zabálná a magyar. Az időbe éppen beleférne, feltéve, ha valóban kerekedik már a képen látható pocak. Számoljunk! Tegyük fel, hogy június elsején megfogant Orbán Viktor unokája. Lement a riasztás, Apa, baj van! Dehogy van baj, kislányom, a lehető legjobbkor érkezik a szaporulat, mindjárt egyeztetek Habony Árpival. A kampánygépezet beindul. Nyolc héttel később, július 30-án megjelent a sajtóban, hogy férjhez megy a miniszterelnök lánya. Semmi gond, nyolchetes pocakkal már lehet csinálni egy laza kis reklámot. Tizennégy héttel később, szeptember 7-én nyélbe ütötték a királyi lagzit. Semmi gond, tizennégy hetes pocakkal még bele lehet bújni egy ügyesen szabott menyasszonyi ruhába úgy, hogy a népek ne a pocakot, hanem a mosolygó arát bámulják. Harmincnyolc héttel később, és hat héttel a választások előtt már teljes gőzzel rághatná a sajtó a miniszterelnöki...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A maria blog.hu megelőzött,Pontosan erre gondoltam amikor megláttam a menyasszonyt. Igen csak gömbölyü a pocak. . Lehet már előre gyártott a kis Tiborc???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Ma már a gyerek házasságon kívül nem csak készülhet,de jöhet is !
Dr. Felipe
A vezír állítása szerint már 27 éve gyarapodnak és még mennyit fognak a választásokig.
csegala
T. mariablog!

Azért érzem elkeserítőnek az írásod, mert igen, valószínűleg ilyenek a magyar emberek. Meglátnak egy papis képet a kisdeddel és elgyengül a térdük. Érzelmileg sokkal könnyebben lehet őket befolyásolni, mint értelmileg.
Azt kívánom, hogy bár ne lenne igazad, de sajnos a többség bele sem fog gondolni abba, hogy saját gyerekének és unokájának életét tette tönkre a fényképen boldogan mosolygó nagypapi.
dr. prédikátor
A maria blog.hu megelőzött,Pontosan erre gondoltam amikor megláttam a menyasszonyt. Igen csak gömbölyü a pocak. . Lehet már előre gyártott a kis Tiborc???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.