Az MSZP elnöksége elvi okok miatt több pontját elfogadhatatlannak tartja annak a javaslatnak, amelyet a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció fogalmazott meg a két párt közötti együttműködésről.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Talán Gyurcsány is ezt tette 2006-ban? Véleményem szerint az öszödi beszéd is azért hangzott el, mert mert felismerte milyen emberekkel van körülvéve.
A beszéd stílusa valóban nem volt helyes, de ha az ember rájön arra, hogy mennyi árulóval van körülvéve, kissé elveti a sulykot.
De amit mondott, annak igaza bebizonyosodott, amikor a drága tagtársak árulóknak bizonyultak. Mindenki Gyurcsányt hibáztatja, de hol vannak az akkori "felelős" emberek, elsősorban miniszterek, a drága Szili, meg a többek? Ők mindent jól csináltak?
Hellcat
@mariaberta: Meg gondolj bele...az aki beismerte a hibákat az ki lett utálva egy egész ország által majdnem...aki meg végig a pofádba hazudik, nem ismer el semmit hanem mindent másra fog azt meg istenítik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.