Jelentős, több mint 250 milliárd forintos csomagot szuszakolna be a kormány az idei költségvetésbe. Több pénzt költene el a kormány, mint tervezte – derül ki a kormány költségvetésitörvény-módosítási javaslatából. A hétvégén beadott törvénytervezet 171 milliárd forintnyi plusz hiányra teremtene a kormány számára lehetőséget, s ezermilliárd forint fölé vinné az idénre tervezett államháztartási hiányt.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Hellcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Éljen a rezsicsökkentés!
Épp ma hallottam, ha a devizahitelesek adósságát forintosítják 400 Ft fölött lehet az Euró.
kiskutyauto
Semmi probléma.. türelem kedves hazámfiai honfitársaim! Minden a legnagyobb rendben van... nem lenne szép elvitatnotok a pénzt, hogy felépítsük azt a pár tucat fontos stadiont és pár ezer lojális hazafi vagyonát milliárdokra gyarapítani... ez természetes és fontos nem?
yazo64
@wolk: 13 ezerből... a múltkor rosszul írtam, nem 1000 Ft a havonkénti "megtakarítás" hanem 1 220...
sport50
nesze neked rezsicsökkentés...!!még mindig van aki hisz benne??azt emlegetik,milliószor,de azt nem ,hogy miket emelnek,új adókat vezetnek be!!!
bakegya
@sport50: és hogy mennyivel sikerül csökkanteni a saját rezsijüket kellő "hiteltelenséggel,torkossággal,fontossággal" a saját,a rokonok,a haverok és mindazok bankszámláján akik tolják,taszigálják az ő "dömperüket" a falon túl is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.