Újdonság ugyan alig hangzott el a miniszterelnök évadnyitó parlamenti beszédében, mégis, rég hallottuk a kormányfőt ilyen vehemenciával csúsztatni, kommunistázni, sőt, a vita csúcspontján még az őszödi beszéd is előkerült. A tények - úgy tűnik - senkit nem zavarnak a parlamentben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán Viktor is kapott lehetőséget, hogy reagáljon a frakcióvezetők szavaira. Egészen meglepő volt, ahogy a kormányfő felháborodva bejelentette: Önökkel nem lehet beszélni, mert attól függetlenül, amit mondok és a tényektől is függetlenül, már jó korán elhatározták, mit akarnak elmondani. Bár tény alig hangzott el - saját beszédében eggyel sem találkoztunk -, most sem sietett, hogy mondjuk Schiffer András KSH-típusú megszólalásának akárcsak egyetlen adatát is cáfolja vagy vitassa. Ehelyett Gyurcsány Ferencet idézett papírból. Történelmi pillanat volt, amikor a rezsicsökkentés logikáját és a szolidaritás elvét számon kérő szocialista kritikára az őszödi beszéd citátumával válaszolt. Ilyen az érdemi vita. Majd a jól ismert vágányra zöttyent vissza a beszéd: aki a kormány tevékenységét kritizálja, a saját hazája ellen beszél. No meg ugye az elmúltnyolcév és a szemét multik, amelyek amúgy a szocialistákat pénzelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.