Az ingyenes ATM-es készpénzfelvétel kiveszőben van a bankszámlacsomagokból, ám ezen a képen nagyban módosíthat a Fidesz legújabb javaslata. A nyugdíjasok az őszi számladrágítások miatt tömegesen térnek át a postai kifizetésre, a munkavállalók egyelőre még kitartanak a bankszámlák mellett.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Nem fog az öröm sokáig tartani! A bukott maffia fidesz meg fogja szorongatni a Posta tökeit és máris "divatba jön" a kézbesítési díj!Ahogy az a fidesz szélhámosság kalendáriumában meg van írva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
igazuk van és szeretném újra kézbe kapni a fizetést
szaboria1
A posta meg ráfogja beszélni akinek 80000.-ft felett van a nyugdíja az a postán nyisson számlát. Már itt nálunk nyugdíjnapon alig lehet mást intézni mert mindenki a nyugdíjat akarja felvenni. már tavaly rábeszélték az embereket, hogy nyissanak számlát a postán.
KERKA
Ha megszüntetik a szálát, akkor sárgacsekken kell befizetni a közüzemi díjakat, ami kb 5-8 csekk havonta. Ez sem lesz ingyenes.
Ha a postás kézbesíti a nyugdíjakat, akkor van egy belső szabályzat, hogy egyszerre mennyi készpénz lehet nála? Így lehet, hogy valaki csak a hóvégén kapja meg a nyugdíját.
Ha pedig nagy a postásnál lévő pénzösszeg, akkor egy őrző kísérőt kell alkalmazni, no de ennek a bérét a posta ha betervezi, akkor a fogyasztóra fogja ráverni a költségeket.
Ki van ez találva, nincs menekvés, fizetni kell mindenhogyan:((
bakegya
@KERKA: menekülni kell amíg lehet!-éltem a munkám miatt több helyen is,nyugis, kiegyensúlyozott közállapotok között.A gyerekeim naponta emlegetik meg,nem volt ez a hisztérikus felforgató és hát bizalmatlanságra,elszigetelődésre jogot adó nyugtalanság körülöttünk.Miféle dolog úgy átpolitizálni a magánszférát,a lehetőségek körét, mintha a balkán felé tólni igyekeznének a védekezőrendszerünk.-a törvénygyárosdival-de most meg már a rendeleti kormányzás előirányzatával,amit kövéren pedzegetnek.A helyi kiskirálykodó magukat jóltartó önkormányzók is elég rendesen megteszik a maguk javára a kis különszabályozó képviselőtestületeikkel az élen a hatalmas helyi költségik biztosítással megtermelését...a bajoroknál nincs ilyen adóteher mint itt...szolgáltatás meg már jóformán semmi.
kukac50
Mentik ami menthető abból a kicsiből elég nehéz megélni,de még abból is vesznek el..
lajospapa
Nem is értem a nyuggereket! Köztük magamat! Az a kis "nem áthárított" banki költség majd megtérül a rezsicsökkentésből. Vagy legalább a fele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.