Az ingyenes ATM-es készpénzfelvétel kiveszőben van a bankszámlacsomagokból, ám ezen a képen nagyban módosíthat a Fidesz legújabb javaslata. A nyugdíjasok az őszi számladrágítások miatt tömegesen térnek át a postai kifizetésre, a munkavállalók egyelőre még kitartanak a bankszámlák mellett.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Nem fog az öröm sokáig tartani! A bukott maffia fidesz meg fogja szorongatni a Posta tökeit és máris "divatba jön" a kézbesítési díj!Ahogy az a fidesz szélhámosság kalendáriumában meg van írva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sheriff
Nem fog az öröm sokáig tartani! A bukott maffia fidesz meg fogja szorongatni a Posta tökeit és máris "divatba jön" a kézbesítési díj!Ahogy az a fidesz szélhámosság kalendáriumában meg van írva!
nyanya001
Majd megint kirabolják a póstásokat legalább !
kedwes
@sheriff: Ne add az ötleteket a kreatívoknak!
bakegya
Érthető!-de a posta már hozott nagyon érdekes személyiségjogokat sértő rendelkezéseket szerintem.Ha mondjuk egy ezrest küld valaki a rokonának,akkor ki kell tölteni egy pénzmosásról szóló nyilatkozatot,hogy honnan ki minek hova és mi okból kűldi az összeget.Ennek kitöltésére nem voltam hajlandó,így aztán el is hajtottak több helyről is az országban.
Más.Ajánlott levél átvételét megelőzően leigazoltat a postásnő és háromszor irsz alá,a harmadiknál nyomtatott nagybetűkkel le kell rajzolnod a teljes neved.
Ennyire idegenek és megbízhatatlanok lennénk mi ,ha megfizetjük egy szolgáltatásnak a költségeit anyaföldünkön?
tivoli
@bakegya: Ez úgy van, hogy a mai high tech világban bárki, bármikor leutánoz téged. Személyazonosságilag, aláírásilag.
Szóval ez a rendelkezés, pont a becsületes állampolgárokat védi a visszaélésektől.
Hiába ismer téged a postásnő, meg te is őt, ez nem erről szól.
mariaberta
@sheriff: Ne adj ötletet ezeknek kérlek.
varrólány
Az a biztos amit az ember kézhez kap, utána már úgy osztja ,ahogy tudja.
Dr plágium
@sheriff: Nem tetszik amit írtál, de sajnos igazad lesz :(
excep
igazuk van és szeretném újra kézbe kapni a fizetést
szaboria1
A posta meg ráfogja beszélni akinek 80000.-ft felett van a nyugdíja az a postán nyisson számlát. Már itt nálunk nyugdíjnapon alig lehet mást intézni mert mindenki a nyugdíjat akarja felvenni. már tavaly rábeszélték az embereket, hogy nyissanak számlát a postán.
KERKA
Ha megszüntetik a szálát, akkor sárgacsekken kell befizetni a közüzemi díjakat, ami kb 5-8 csekk havonta. Ez sem lesz ingyenes.
Ha a postás kézbesíti a nyugdíjakat, akkor van egy belső szabályzat, hogy egyszerre mennyi készpénz lehet nála? Így lehet, hogy valaki csak a hóvégén kapja meg a nyugdíját.
Ha pedig nagy a postásnál lévő pénzösszeg, akkor egy őrző kísérőt kell alkalmazni, no de ennek a bérét a posta ha betervezi, akkor a fogyasztóra fogja ráverni a költségeket.
Ki van ez találva, nincs menekvés, fizetni kell mindenhogyan:((
bakegya
@KERKA: menekülni kell amíg lehet!-éltem a munkám miatt több helyen is,nyugis, kiegyensúlyozott közállapotok között.A gyerekeim naponta emlegetik meg,nem volt ez a hisztérikus felforgató és hát bizalmatlanságra,elszigetelődésre jogot adó nyugtalanság körülöttünk.Miféle dolog úgy átpolitizálni a magánszférát,a lehetőségek körét, mintha a balkán felé tólni igyekeznének a védekezőrendszerünk.-a törvénygyárosdival-de most meg már a rendeleti kormányzás előirányzatával,amit kövéren pedzegetnek.A helyi kiskirálykodó magukat jóltartó önkormányzók is elég rendesen megteszik a maguk javára a kis különszabályozó képviselőtestületeikkel az élen a hatalmas helyi költségik biztosítással megtermelését...a bajoroknál nincs ilyen adóteher mint itt...szolgáltatás meg már jóformán semmi.
kukac50
Mentik ami menthető abból a kicsiből elég nehéz megélni,de még abból is vesznek el..
lajospapa
Nem is értem a nyuggereket! Köztük magamat! Az a kis "nem áthárított" banki költség majd megtérül a rezsicsökkentésből. Vagy legalább a fele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.